RTL Group

Zoektocht naar juiste balans in liefde, leven en werk in 'Midlife Crisis'

MET O.A. JOEP SERTONS, NIENKE RÖMER EN JEROEN VAN KONINGSBRUGGE

De hele wereld staat voor je open als je dertiger bent. Alles lijkt mogelijk. Dat biedt veel kansen en mogelijkheden maar tegelijkertijd ook talloze dilemmas en onzekerheden. In de dramaserie Midlife Crisis worstelen vier verschillende stellen en een vrijgezelle homo met hun problemen, ambities, onzekerheden en liefdes. Vanaf zondag 8 juni is het wel een wee van deze dertigers te volgen bij RTL 4.

Carolina (Maria Kraakman) en Benjamin (Mark Ram) zijn twee verstokte vrijgezellen. Toch vinden ze elkaar en wagen ze de sprong in het diepe. Ze beginnen een relatie. Het koppel ondervindt dat alle begin moeilijk is. Gelukkig hebben ze wel hetzelfde doel voor ogen en willen ze aan een mooie toekomst bouwen. Esther (Cindy de Quant) en Sophie (Rosa Reuten) hebben al een aantal jaar een relatie. Samen willen ze de volgende stap nemen: trouwen en een gezin stichten. Om zwanger te raken hebben ze een spermadonor nodig. Maar aan wie stellen ze die vraag? Suzanne (Nienke Römer) en Jeroen (Mattijn Hartemink) zien er op het eerste gezicht uit als een doorsnee Nederlands gezin. Ze zijn getrouwd en hebben twee kinderen, Anne en Max. Maar allebei vinden ze het erg lastig om de juiste balans te vinden tussen hun werk en het gezinsleven. Vooral Jeroen heeft het erg moeilijk met de ambities van zijn vrouw. Mike (Joep Sertons) en Sasja (Alice Reys) zijn al jaren getrouwd. Het gaat niet zo goed met hun huwelijk. Echtelijke trouw is iets wat Mike niet serieus neemt maar hij probeert discreet genoeg te zijn om Sasja niet te kwetsen. Ze hebben het financieel gezien erg goed samen. Dat is voor Sasja reden genoeg om haar huwelijk niet te laten mislukken. En dan is daar tot slot Julian (Jeroen van Koningsbrugge). Hij is homo en gelooft niet in vaste relaties. Die zorgen volgens hem alleen maar voor problemen.

Alle personen in deze dramaserie proberen een balans te vinden tussen werk, seks, liefde, familie en kinderen. Bijna allemaal hebben ze dezelfde verlangens en willen ze uiteindelijk hun eigen huisje, boompje, beestje. Juist dat is niet makkelijk want bijzaken als ambitie, hun achtergrond, levensomstandigheden, persoonlijkheid en seksuele identiteit staan ze in de weg.

Uitzending: Vanaf zondag 8 juni, wekelijks bij RTL 4, tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland, Yvonne Bos via tel. 035 -671 8938 of via yvonne.bos@rtl.nl.