Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Tijdelijke verkeersmaatregelen in Kralingen-Crooswijk

De Dienst Gemeentewerken werkt op een aantal plaatsen aan de weg in deelgemeente Kralingen-Crooswijk. Het betreft de volgende locaties:


* Vanaf 9 mei wordt er gewerkt aan de Jonker Fransstraat. De werkzaamheden zullen plaats vinden vanaf de Goudsesingel tot aan de Van Alkemadestraat en vanaf de Admiraal de Ruyterweg tot aan de Dirk Smitstraat. De werkzaamheden zullen bestaan uit het rijzen van het RET spoor. De bus vanaf de Linker Rottekade naar de Jonker Fransstraat blijf gewoon rijden. De bus naar Crooswijk rijdt een aangepaste route. Het overige verkeer wordt omgeleid.
* Vanaf 21 april tot 13 juni zal er aan de Filterbak 3 gewerkt worden aan twee tennisvolleybalvelden en een basketbalveldje. Het skaten zal weer mogelijk zijn door een nieuwe asfaltlaag. Ook zal het groen en de bomen rondom het asfaltveld worden vernieuwd. De verkeersmaatregelen zullen door middel van borden en afzettingen worden aangegeven.

Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Oron van de afdeling Onderhoud Buitenruimte, telefoonnummer (010) 217 14 14, bereikbaar tussen 12.00 en 12.30 uur.