AutoRai

Renault- en Dacia-dealer Cuelenaere Van der Boom start eigen leaselabel

(6/11/2008)
Renault- en Dacia-dealer Cuelenaere Van der Boom introduceert een eigen leaselabel. Onder de naam CuBoom Lease start de Brabantse dealer medio juni zijn leaseactiviteiten. Renault Business Finance ondersteunt het kersverse leaselabel.

CuBoom Lease legt via haar Business Centers de nadruk natuurlijk op Renault en Dacia, maar wagenparkbeheerders en zakelijke rijders kunnen ook voor andere automerken terecht bij de leasespecialisten van Cuelenaere Van der Boom. De organisatie richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf (MKB).

âHier is veel vraag naar een partij die in staat is een totaal mobiliteitspakket aan te biedenâ, aldus Koen Simons, Brand Manager bij Cuelenaere Van der Boom. âKlanten stellen daarbij prijs op het principe van onestopshopping: ze willen met één persoon zaken doen voor wat betreft hun mobiliteit. CuBoom Lease voldoet aan deze wens. Door de nieuwe leasetak kunnen we nog flexibeler werken dan voorheen en nog meer maatwerk leveren.â

CuBoom Lease wordt voor wat betreft backoffice, trainingen en sales support ondersteund door Renault Business Finance. Gilbert Hageman, Directeur Sales van Renault Business Finance, is enthousiast over CuBoom Lease: âDoor de intensivering van de samenwerking tussen Cuelenaere Van der Boom en Renault Business Finance hebben wij er een waardevolle strategische partner bij, die onder een eigen naam leaseactiviteiten ontwikkelt. Wij hebben erg veel vertrouwen in het team van CuBoom Lease, en Renault Business Finance zal de nodige ondersteuning leveren om het leaselabel tot een succes te maken.â

Acht vestigingen
Cuelenaere Van der Boom is officieel dealer van zowel Renault als Dacia. De dealer telt acht vestigingen met vier Business Centers en Business Center Account Managers in Midden- en West-Brabant: in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Steenbergen, Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Middelbeers. De dealer werkt nauw samen met zijn zes Operators, waardoor het werkterrein van Zeeland tot en met Midden-Brabant en de Belgische grens reikt. Behalve verkoop- en leaseactiviteiten heeft Cuelenaere Van der Boom onder meer ook schadeherstel, financiering, Renault Rent en Renault Adaptation (autoâs met aangepaste bediening) in het dienstenpakket. Meer informatie over Cuelenaere Van der Boom staat op www.cuboom.nl.