Ingezonden persbericht

Nieuwe onderwijsvacaturesite voor het voortgezet onderwijs

Utrecht, 11 juni 2008 - Een kosteloze vacaturesite voor alle functies in het voortgezet onderwijs, die bovendien onderdeel wordt van werkenbijdeoverheid.nl, een vacaturebank met ruim 200.000 bezoekers per maand. Dat is Blijfbijdeles.nl, de nieuwe vacaturesite voor het voortgezet onderwijs die de VO-raad op 11 juni lanceert.

Blijfbijdeles.nl is de nieuwe, moderne en gebruikersvriendelijke zoekmachine voor vacatures in het voortgezet onderwijs in heel Nederland. VO-scholen en werkzoekenden vinden elkaar via deze nieuwe vacaturebank. Scholen kunnen op blijfbijdeles.nl kosteloos vacatures plaatsen voor alle functies in het voortgezet onderwijs. Werkzoekenden vinden er makkelijk de juiste baan door het complete en actuele aanbod van interessante vacatures.

Blijfbijdeles.nl vervangt het VO-gedeelte van de Onderwijsvacaturebank. In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om aan goed onderwijspersoneel te komen, ziet de VO-raad de kosteloze vacaturesite als een middel om scholen bij hun zoektocht naar personeel te ondersteunen. Bijzonder aan blijfbijdeles.nl is dat scholen de mogelijkheid hebben om zich te presenteren door middel van tekst, foto's én video's. De site bevat ook handige carrièretips. De site wordt onderdeel van werkenbijdeoverheid.nl, een vacaturebank met ruim 200.000 bezoekers per maand. Daarmee worden ook studenten, HBO'ers en academici bereikt die misschien niet op voorhand voor het onderwijs zouden kiezen.