Time : 12:30:00
Date : 27 May 2008
Sender Name: KEYTRADE BANK

Keytrade Bank viert haar 10-jarig bestaan en verwent haar cliënten met 3 gratis transactie dagen op Euronext Brussel! Jaarresultaat:nettoresultaat stijgt met 26.8%

Brussel, 27 mei 2008

Van 11 tot en met 13 juni 2008 genieten de cliënten van Keytrade Bank van onbeperkt gratis aankooptransacties* op Euronext Brussel.

Keytrade Bank bestaat 10 jaar en kan 2007 opnieuw als een uitstekend jaar bestempelen. Om en bij de 70 000 cliënten vertrouwen samen een totaal vermogen van bijna ¤ 4 miljard toe aan de online bank. Het filiaal van Landbouwkrediet slaagde erin commerciële groei en rentabiliteit te verzoenen. De geconsolideerde winst voor 2007 bedraagt ¤ 16.6 miljoen, dit betekent een stijging van 26.8% ten opzichte van het vorige boekjaar.

Haar 10de verjaardag wil Keytrade Bank uitbundig vieren door haar cliënten extra in de watten te leggen. Bij haar ontstaan als online beursmakelaar begon Keytrade Bank door toegang te bieden aan wat toen nog de "Beurs van Brussel" was. Het spreekt dan ook voor zich dat ze met diezelfde partner haar verjaardag vieren door geen transactiekosten* aan te rekenen voor alle uitgevoerde aankooporders op Euronext Brussel van 11 tot en met 13 juni. Zonder limieten, zonder uitzonderingen!

Met deze actie wil Keytrade Bank al haar cliënten bedanken voor hun vertrouwen en belooft ze meer dan ooit haar innovatieve filosofie verder te zetten. Van eenvoudige online beursmakelaar is Keytrade Bank uitgegroeid tot toonaangevende online financiële supermarkt waar de belegger voor alle financiële producten een uitgebreide keuze heeft aan 'discount' prijzen.

Thierry Ternier, CEO van Keytrade Bank, vertelt: "Sinds 1998 heeft de eerste Belgische online beleggingssite een grote evolutie gekend. Vandaag zijn we, als lid van de Groep Landbouwkrediet, nog steeds de meest vernieuwende speler van de Belgische banksector. Onze cliënten, de eerste voorvechters van het 'Keytrade Bank'- concept, stimuleren ons om steeds opnieuw de limieten van het online bankieren en beleggen te verleggen, zowel door de uitbreiding van ons productaanbod als onze concurrentiële diensten."

"Wij verklappen deze verjaardagsverrassing nu al zodat iedereen de tijd heeft om zijn aankopen te plannen", voegt Thibault de Barsy, Directeur Sales en Marketing, toe. "Zowel onze trouwe cliënten als zij die in de komende dagen een rekening openen kunnen zo samen met ons onze verjaardag vieren."


* exclusief beurstaks en andere lokale taksen.

Ter herinnering:

Over Keytrade Bank
Keytrade Bank biedt een geïntegreerd aanbod van online beurs- en bankdiensten. Via éénzelfde platform profileert Keytrade Bank zich op de markt met zeer interessante prijzen; beursdiensten aan een 'discount' prijs, spaar- en verzekeringsproducten alsook bankdiensten met een lage kost.

Online beursdiensten: Keytrade Bank geeft toegang tot de Amerikaanse beurzen (NYSE, NASDAQ, AMEX, OTC-BB), de Canadese beurzen (TSX & TSX Venture), tot Euronext (Parijs, Brussel en Amsterdam) en tot de markten van Frankfurt, Milaan, Zurich, Madrid en Londen. Via het platform Keytrade Pro, krijgt u een rechtstreekse toegang tot Forex, Futures en CFD's (Contracts For Difference), markten die voorheen enkel toegankelijk waren voor professionele beleggers.

Online bankdiensten: Keytrade Bank biedt een totaalpakket van bankdiensten aan; zichtrekeningen, hoogrentende spaarrekeningen, termijnrekeningen, debetkaarten (Bancontact/MisterCash - Maestro - Proton) en kredietkaarten (Visa en AmericanExpress). Keytrade Bank wil via haar site www.keytradebank.com de mogelijkheid bieden aan particuliere en institutionele beleggers om zélf hun bank- en beursverrichtingen te beheren via internet, ttz 24u/24, 7 dagen op 7.

Keytrade Bank is de eerste Belgische bank in Second Life en biedt aan 9 miljoen gebruikers van de virtuele wereld een geldconvertor aan die, in real time, de waarde van een bedrag in Linden Dollar (de officiële munteenheid van Second Life) in de munteenheid van hun keus toelaat te berekent (12 munteenheden beschikbaar).

Keytrade Bank maakt deel uit van de groep Landbouwkrediet/Groupe Crédit Agricole.

CONTACT:
Thibault de Barsy, Sales & Marketing Director, Keytrade Bank. Tel : +32 475 30 75 59, e-mail: thibault.de.barsy@keytradebank.com

URL: http://www.keytradebank.com

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL Link to Press Release - UK