Ingezonden persbericht


Persbericht

Personaliseer je iGoogle-homepage met werk van je favoriete kunstenaars en muzikanten

11 juni 2008 ­ Lijkt het je leuk om je internetervaring een artistiek tintje te geven? Vandaag introduceert Google Nederland een nieuwe reeks van iGoogleTM-thema's die zijn ontworpen door een aantal van `s werelds beste ontwerpers, kunstenaars en muzikanten waarmee je je gepersonaliseerde iGoogleTM-homepage een artistiek tintje kunt geven.

iGoogle, de gepersonaliseerde homepage van Google, stelt je in staat om internet te gebruiken op een manier die het beste bij je past. Met behulp van iGoogle-gadgets kun je de content selecteren die voor jou het nuttigst en meest relevant is, van je favoriete websites en nieuws-feeds tot je eigen e-mail en kalender, en deze toevoegen aan je eigen, volledig gepersonaliseerde homepage.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om je iGoogle-homepage op te leven met exclusieve thema's van je favoriete ontwerpers, kunstenaars en muzikanten, zoals:


· Dolce & Gabbana

· Coldplay

· Jeff Koons

· Anne Geddes

· Mark Morris

· Beastie Boys

· Diane van Furstenberg

· Jackie Chan

· Mads Nørgaard-Copenhagen

· Oscar de la Renta

· Philip Starck

· Ronnie Wood

· en vele anderen

"We hebben met kunstenaars en andere beroemdheden samengewerkt om iGoogle-gebruikers leuke en unieke mogelijkheden te bieden om hun iGoogle-pagina te personaliseren", aldus Alistair Verney, de woordvoerder voor Google Nederland. "Dankzij onze samenwerking met artiesten als The Beastie Boys, Dolce&Gabbana en Jeff Koons zijn we in staat om gebruikers een aantal oogstrelende nieuwe homepage-ontwerpen te bieden, en krijgen de kunstenaars de gelegenheid om zich bij een groot publiek te introduceren en zichzelf uit te drukken".

Je favoriete thema's en gadgets kun je vinden op www.google.nl/artistthemes.

Over iGoogle
iGoogle, de gepersonaliseerde homepage van Google, biedt gebruikers de mogelijkheid om hun internetervaring te

personaliseren door content te selecteren die bij hun interesses aansluit. Gebruikers kunnen op deze manier onder meer weerberichten raadplegen, de aandelenmarkt volgen of de laatste sportuitslagen rechtstreeks op hun homepage laten weergeven. Meer informatie over iGoogle is te vinden op www.google.nl/ig.

Perscontact:

TBWA\PR Company
Lucas de Vreugd
lucas.de.vreugd@prcompany.nl
020 571 56 90

Google Netherlands Press Office
Alistair Verney
020 504 5100
press-nl@google.com


---- --