Gemeente Lochem


Barchemseweg en Zwiepseweg afgesloten tussen 11 en 14 juni

In verband met het groot onderhoud aan asfaltwegen wordt de Barchemseweg vanaf de Nieuwstad tot aan de Hoge Enk en de Zwiepseweg vanaf de Frankenlaan tot aan de Barchemseweg komende week van een nieuwe asfaltlaag voorzien. De werkzaamheden worden uitgevoerd van woensdag 11 juni 2008 tot en met zaterdag 14 juni 2008. Dit heeft consequenties voor de bewoners van deze straten.

Gedurende de werkzaamheden wordt het eenrichtingsverkeer in de Frankenlaan, Wilhelminalaan en Van Hogendorplaan opgeheven.

Afsluiting Zwiepseweg 11 en 12 juni
Op 11 en 12 juni wordt de Zwiepseweg ter hoogte van de Frankenlaan tot aan de Barchemseweg afgesloten. Bewoners van onderstaande straten worden omgeleid via de Nieuweweg. Na deze twee dagen kunnen zij weer gebruik maken van de Zwiepseweg.


- Frankenlaan

- Wilhelminalaan

- Van Hogendorplaan

- Schimmelpennincklaan

- Thorbeckelaan

- Johan de Witlaan

- Van Lutterveltplein

- Van Oldenbarneveltlaan

- Groenewegje

Afsluiting Barchemseweg 12, 13 en 14 juni
Vanaf donderdag 12 juni tot en met zaterdag 14 juni wordt de Barchemseweg afgesloten voor al het verkeer. Voor het openbaar vervoer en de hulpdiensten geldt deze afsluiting niet. Bewoners van de


- Molenbelt

- Bosweg

- Burg. Wittewaalweg

- Dr. Cartier van Disselweg

- Lange Voren

- Paasberg

kunnen op onderstaande manieren richting Lochem of Barchem:

Op donderdag 12 juni en gedeeltelijk vrijdag 13 juni moet u via de Dr. Cartier van Disselweg en de Barchemseweg richting Barchem. Wilt u richting Lochem, dan kunt u vanaf de Barchemseweg gebruik maken van de Frankenlaan, Wilhelminalaan of Van Hogendorplaan waarna u het centrum van Lochem via de Nieuweweg kunt bereiken.

Op vrijdag 13 juni ('s middags) en zaterdag 14 juni moet u via de Bosweg, de Barchemseweg en via de Nieuwstad naar het centrum van Lochem en omgekeerd. Als u gedurende deze periode richting Barchem moet, dan kunt u de omleiding volgen.