Gemeente Borsele

Toepassing artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

Hoefbladstraat 40 te Heinkenszand

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele heeft een verzoek ontvangen voor het vestigen van opslag van woningstoffeer-materiaal in de garage op het perceel Hoefbladstraat 40 te Heinkenszand. Het perceel valt in het bestemmingsplan âHeinkenszand, gedeelte Over de Dijk, fase IIâ en is bestemd als âWoondoeleinden, vrijstaande woningâ.
De beoogde activiteit in strijd met voornoemde bestemming. Het college is echter voornemens om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van genoemd bestemmingsplan.

Inzage

U kunt de aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf 13 juni 2008 tot en met 24 juli 2008 in het gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30â12.30 uur.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Bouwen en Wonen, doorkiesnummer (0113) 238436 voor het maken van een afspraak.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Heinkenszand, 12 juni 2008