UPC N.V.

UPC logo

UPC Center opent haar deuren in Eindhoven

Officiële opening van 12 - 14 juni in teken van EK, theater en verrassingen

Eindhoven, 4 juni 2008 - Kabelbedrijf UPC Nederland opent op 5 juni in het centrum van Eindhoven haar tiende UPC Center. Iedereen kan vanaf die dag aan de Jan van Lieshoutstraat 36 terecht voor UPC abonnementen op analoge radio en televisie, maar ook voor digitale televisie, High Definition (HD) televisie, snel internet en digitale telefonie van UPC. Van 12 tot en met 14 juni wordt het UPC Center officieel en feestelijk geopend.

Samen met zijn vier collega's staat shopmanager Dirk van Melis vanaf vijf juni klaar om bezoekers te informeren en te helpen bij het afsluiten van abonnementen op bijvoorbeeld digitale televisie en HD-televisie of op totaalpakketten van televisie met internet en telefonie. Natuurlijk kunnen bezoekers zich ook gewoon abonneren op analoge radio en televisie van UPC. Via het Center afgesloten abonnementen werken dezelfde dag nog. Apparatuur als MediaBoxen en modems kunnen direct worden meegenomen.

Klanten kunnen ook bij het UPC Center terecht voor informatie over binnenhuisbekabeling, versterkers, routers en telefoontoestellen. Verder krijgen zij hulp bij zaken als het wijzigen van contactgegevens of het doorgeven van verhuizingen. Voor vragen van technische aard kunnen klanten het best terecht bij de helpdesk. Die is te bereiken via telefoonnummer 0900 1580 (10 eurocent er minuut).

Openingsdriedaagse
De officiële opening van het tiende UPC Center in Nederland vindt van 12 tot en met 14 juni vindt plaats. UPC pakt voor deze bijzondere gelegenheid flink uit. Gedurende drie dagen is er tussen 11.00 uur en 16.00 uur straattheater en kunnen klanten verrassingspakketten winnen. Deze openingsdriedaagse staat in het teken van het EK. Wat er exact staat te gebeuren blijft tot 12 juni geheim, maar het zal passanten en bezoekers van het UPC Center zeker niet ontgaan.

Openingstijden
Het Center is op de volgende tijden geopend:

* Op maandag van 11.00 tot 18.00 uur.

* Op dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur.
* Op vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur.

* Op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

* Op iedere eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Over UPC Nederland

Kabel- en mediabedrijf UPC is een toonaangevende aanbieder van televisie, breedband internet en vaste & mobiele telefoniediensten in Nederland. UPC heeft 2,1 miljoen televisieklanten. Hiervan hebben ruim 560.000 klanten voor digitale televisie gekozen. Meer dan 650.000 klanten nemen van UPC breedband Internet af. UPC kent 505.500 telefonieklanten (cijfers per 31 maart 2008). UPC is een geconsolideerde dochteronderneming van Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK). Liberty Global levert televisie, breedband internet en telefoondiensten aan tien miljoen klanten in tien Europese landen.

Noot aan de redactie.