Ingezonden persbericht


Persbericht
4 juni 2008

StudentenWerk lanceert `Dag van de Manager'

Op 12 juni 2008 worden alle managers in het zonnetje gezet

De zomer staat voor de deur. De meeste Nederlanders (70%) gaan in deze periode op vakantie. Zij hebben al vakanties geboekt en liggen straks heerlijk met vrienden, geliefden of kinderen te relaxen op het strand. Daar staat tegenover dat het bedrijfsleven te maken krijgt met onderbezetting. Uit onderzoek van StudentenWerk blijkt dat 67% van de managers zich ernstig zorgen maakt over de planning in de zomermaanden. Daarom roept StudentenWerk heel werkend Nederland op om hun manager op 12 juni aanstaande in het zonnetje zetten.

Een goed begin
Donderdag 12 juni staat in het teken van de te drukke manager die het verdient om eens een volledig ontspannen en onbezorgde werkdag te hebben. Daarom biedt StudentenWerk een speciaal arrangement aan voor deze managers op het World Trade Centre van Amsterdam. De normaalgesproken drukke en gestresste managers beginnen de dag zo met een royaal openluchtontbijt op het WTC-terrein.

Eerste Hulp Voor Managers
Verder roept StudentenWerk alle werknemers in Nederland op om op 12 juni hun manager eens goed in de watten te leggen. Van complimentje tot cadeau, als er maar een blijk van waardering uit gaat. Ook StudentenWerk draagt een steentje bij: deze week heeft de 400.000ste student zich ingeschreven in de database. Hoeveel werk er dus ook ligt in de zomerperiode, studenten genoeg om het op te lossen. Zij zijn flexibel, makkelijk in te werken en bij uitstek goede vakantiekrachten. Als dat geen stress bij de managers ontneemt..

Over StudentenWerk
StudentenWerk is het grootste uitzendbureau in Nederland voor studentenbijbanen, stages en afstudeeropdrachten. Momenteel staan er meer dan 400.000 studenten ingeschreven die voor 6.000 vaste opdrachtgevers werken. StudentenWerk opereert inmiddels vanuit tien vestigingen verspreid over het land, en voor de zomer van 2008 komen daar nog eens vier vestigingen bij. De grote hoeveelheid profielen biedt de garantie voor een goede match. www.studentenwerk.nl