Ingezonden persbericht


Persuitnodiging: Prijsuitreiking Be_challenged Award 2008 nadert

Wie wint de Be_challenged Award 2008? Dat wordt tijdens de uitreiking op 12 juni in het Designhuis in Eindhoven bekend gemaakt. Dan presenteren ook alle deelnemers hun zeer uiteenlopende ideeën. Bekijk hun filmpjes nu al op www.be-challenged.nl onder 'deelnemers' of klik op http://www.be-challenged.nl/index.php?bc=19

Het beste innovatieve ICT-idee, daar draait het om. Maar vindt de jury dat een softwarepakket voor thuiswerkers of juist een mobiel grand café? Een website om sportprestaties bij te houden en te vergelijken met anderen of juist die met de nieuwsgierig makende titel 'Iwishtherewas.com'? Of één van de andere verrassende inzendingen?

De ontknoping nadert! En u kunt daar bij zijn! Het programma op 12 juni begint om 16.00 uur. Het hele programma is te vinden op www.be-challenged.nl.

Behalve de winnaars van de Student_challenge en de Be_challenged Award, wordt ook de winnaar van de Eindhoven Internet Award bekend. Deze zal zijn of haar prijs ontvangen uit handen van Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven.

Aanmelden voor dit event kan bij via email bij Martijn Derksen, Bex* Communicatie, ovv van 'pers Be_challenged Award'; mderksen@bexcommunicatie.nl

Wij hopen u te mogen begroeten op 12 juni!

Hoe komt u bij het Designhuis in Eindhoven?

Als u zich op het Stadhuisplein bevindt met uw gezicht richting het Stadhuis, dan is het Designhuis links van het Stadhuis gesitueerd.

Route openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Eindhoven kunt u lopend de bewegwijzering volgen naar het Stadhuis. Ook kunt u met buslijn 1 richting Waalre het Stadhuisplein bereiken.

Route auto
Volg uit alle richtingen de borden Centrum. U kunt uw auto parkeren in Parkeer-garage Stadhuisplein (adres: Stadhuisplein 1-A, 5611 EM, Eindhoven). Eventueel kunt u parkeren in Parkeergarage Heuvelgalerie (adres: Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven) en kunt u lopend de bewegwijzering volgen naar het Stadhuis.