Gemeente Oldenzaal


Oldenzalers kunnen hun mening geven

gepubliceerd op : 13-6-2008

De gemeente Oldenzaal onderzoekt of de huidige telefonische openingstijden en de openingstijden van de loketten aansluiten op de behoefte van de Oldenzalers. Daarom staat vanaf maandag 16 juni aanstaande een enquête online op deze website.

Tevens ligt de enquête op de leestafel in de hal van het stadhuis. Met dit onderzoek wordt nagegaan of de (telefonische) openingstijden verruimt moeten worden en of de loketten op andere dagen of dagdelen geopend moeten worden.

De gemeente Oldenzaal is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe locatie voor de loketten in het stadhuis. Aanvullend wordt bekeken of de openingstijden aangepast moeten worden. In het klanttevredenheidsonderzoek van 2006 gaven Oldenzalers aan dat de openingstijden verruimd zouden moeten worden. Nu wil de gemeente graag weten naar welke dagen en tijden de voorkeur uit gaat.

De gemeente vindt het belangrijk om zoveel mogelijk meningen te horen. Daarom staat vanaf maandag 16 juni aanstaande een korte enquête op deze website. Ook is het mogelijk om de enquête in te vullen in het stadhuis. De enquêtes liggen op de leestafel bij de publieksbalie of zijn af te halen bij de publieksbalie en het Wmo-loket.