Time : 12:38:07
Date : 13 June 2008
Sender Name: Beapart NV

B-Aparthotels officieel geopend in Brussel

EUROPARTHOTEL IS B-APARTHOTELS GEWORDEN
Nieuwe speler op de Brusselse appartementhotelmarkt officieel geopend

Brussel, 13 juni 2008 - Gisterenavond is B-Aparthotels, de nieuwste naam op de Brusselse appartementhotelmarkt, tijdens een feestelijke receptie en onder ruime belangstelling officieel gelanceerd. B-Aparthotels bestaat uit het vroegere Europarthotels en Hilton Résidence, dat de nieuwe hotelketen onlangs opkocht, plus een gloednieuw appartementhotel dat eind september wordt geopend vlakbij de Brusselse Grote Markt.
Het aanbod van B-Aparthotels bestaat uit meer dan 160 luxeappartementen die privacy en huiselijkheid combineren met al het comfort van een sterrenhotel. Met zijn aanbod is B-Aparthotels hét antwoord op de groeiende vraag in Brussel naar verblijven voor een langere termijn. Niettemin is het de ambitie van B-Aparthotels om te blijven groeien en uiteindelijk op elke belangrijke locatie in de stad een appartementhotel aan te bieden. B-Aparthotels is vandaag al de marktleider op zijn terrein, maar wil desondanks de beste en grootste marktleider worden.

De appartementen van B-Aparthotels hebben allemaal een elegante en stijlvolle inrichting en bieden alle comfort voor een zorgeloos verblijf, of dit nu is voor één nacht, voor een paar weken of voor maanden. De focus hierbij ligt op privacy en een flexibele, persoonlijke service om de gasten zich zoveel mogelijk thuis te doen voelen. Deze benadering wordt extra benadrukt met de slogan "B Apart of us" in de huisstijl van de groep. De naam B-Aparthotels zelf geeft in één oogopslag weer waar het om draait: appartementhotels. Het logo omvat verder een aantal trendy kleuren die ook discreet terugkomen in het hotelinterieur, met voor elk hotel een eigen typerende kleur.

Met deze nieuwe speler in de Brusselse hotelmarkt, is ook een nieuwe leuze gelanceerd: "Wherever you are in Brussels, B-Aparthotels is right there!"