Politie Gelderland-Midden

Meisje zwaar gewond na mishandeling, politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 15-6-2008 13:22:45

DUIVEN - De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling die vrijdagavond rond half twaalf plaatsvond aan de Opaal in Duiven. Een zestienjarig meisje uit Duiven raakte hierbij zwaar gewond. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het meisje fietste die avond met haar zeventienjarige vriend over de Opaal toen zij op de stoep een aantal jongeren zagen lopen. Aan andere kant van de weg liepen tevens enkele jongeren. Toen het tweetal langs hen fietsten zou uit de groep, met een slingerbeweging, een ijzeren voorwerp naar hen gegooid zijn. De zeventienjarige jongen kon het voorwerp ontwijken. Het meisje werd echter op haar hoofd geraakt door het voorwerp. Zij werd met zwaar hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Door de politie werd die nacht een zeventienjarige jongen uit Duiven aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat de jongen niets met het incident te maken had. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

Getuigenoproep
De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen. Na het incident ging de groep er vandoor in de richting van de Aquamarijn. Als er personen zijn die iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Opaal, dan worden ze verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000.

(08-083395)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

West-Veluwe Vallei

---

Motorrijder gewond bij ongeval

Publicatiedatum: 15-6-2008 13:20:25

NIJKERK - Een 56-jarige motorrijder uit Lunteren is zondagmiddag omstreeks 12.30 uur gewond geraakt bij een ongeval in Nijkerk. De man draaide de Ambachtstraat op toen hij uitgleed. Een tegemoetkomende 36-jarige automobilist uit Nijkerk, kwam vanuit de richting van de Gildestraat en kon de man niet meer ontwijken. Hierdoor ontstond een aanrijding. De man uit Lunteren is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeersongevallenanalyse van de politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor is de weg enige tijd afgesloten.