Sparta (fietsenfabrikant)


Nieuw: SPARTA ION Club, de grootste fietsclub van Nederland!

15 juni 2008

De groep SPARTA ION rijders wordt in Nederland snel groter. Daarom heeft SPARTA de ION Club opgericht, de grootste fietsclub van Nederland! Behoort u tot de groep trotse berijders van een SPARTA ION? En wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nuttige tips over het gebruik en onderhoud van uw SPARTA ION, de meest actuele ION oplaadpunten en interessante fietsroutes? Dan is de SPARTA ION Club zeker iets voor u!

SPARTA ION Club website
De SPARTA ION Clubsite www.ionclub.nl bevat behalve een publiek toegankelijk deel, een afgeschermd deel speciaal voor SPARTA ION Clubleden. Als u lid wordt ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee u toegang krijgt tot dit afgeschermde deel en kunt profiteren van alle extra voordelen die de SPARTA ION Club u biedt, zoals:

· Toegang tot de mooiste fietsroutes.

· Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor een dagje uit of een weekendje
weg.

· Aanbiedingen voor de nieuwste handige accessoires voor uw SPARTA ION.

· Toegang tot de ION Coaches met praktische tips over uw SPARTA ION.
· En nog veel meer.

Word nu gratis lid!
Lid worden is gratis en heel eenvoudig. Ga naar www.ionclub.nl en klik op de aanmeldbutton. Heeft u onlangs een brief van SPARTA ontvangen met een speciale ION code? Dan kunt u zich nog eenvoudiger aanmelden, omdat een aantal van uw persoonlijke gegevens al automatisch wordt ingevuld.

www.sparta.nl - copyright © 2006
SPARTA B.V., Apeldoorn - colofon & disclaimer
SPARTA B.V. is onderdeel van de Accell Group, een internationaal beursgenoteerd conglomeraat van vooraanstaande fietsfabrikanten. Accell Group - The Premier European Cycle Group