Calypso Wireless, Inc. verwerft Europese octrooien in vijfentwintig landen voor ASNAP(TM)-technologie

16/06/2008 18:22

PR Newswire

MIAMI, June 16 /PRNewswire/ --
Calypso Wireless, Inc. (OTC: CLYW / CLYW.PK), een vooraanstaand vernieuwend bedrijf binnen de geavanceerde draadloze telecommunicatie, maakt vandaag bekend vernomen te hebben dat haar octrooiaanvragen voor de ASNAP(TM)-technologie in vijfentwintig Europese landen zijn goedgekeurd. Met de veiligstelling van deze rechten en de mogelijkheid om deze niet alleen in Amerika maar nu ook in Europa te beschermen, is het bedrijf begonnen met het proces deze technologie op de markt te brengen.
Juristen van Calypso hebben het bedrijf vorige week meegedeeld dat de octrooiaanvragen voor de ASNAP(TM)-technologie door vijfentwintig landen, waaronder Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Portugal, Roemenië, Zweden, Slowakije, Zwitserland & Liechtenstein, Turkije en het Verenigd Koninkrijk zijn goedgekeurd.
"Wij hebben de volledige zeggenschap over wat veel marktexperts de meest stimulerende technologie binnen de mobiele telecommunicatie van de afgelopen jaren noemen. Calypso Wireless is in staat om inkomsten te genereren uit de technologieën waarvoor zij nu octrooien bezit, waaronder Fixed Mobile Convergence (FMC) en Unified Communications (UC). Dankzij onze verschillende Amerikaanse en Europese octrooien is Calypso in staat om in landen over de hele wereld licenties voor onze baanbrekende technologie aan te bieden aan bedrijven binnen de telecommunicatie," zegt Richard Pattin, directeur van Calypso Wireless, Inc.
"Calypso is ervan overtuigd dat met de ASNAP(TM)-technologie, waarmee er naadloos kan worden gewisseld tussen signalen van lokale netwerken, zoals WiFi, en de zend- en ontvangstmasten voor mobiele telefonie, gebruikers van mobiele apparaten moeiteloos grote gegevensbestanden kunnen versturen en ontvangen en videoconferentiegesprekken met een goede beeld- en geluidskwaliteit kunnen voeren. Wij waarderen onze zeer trouwe aandeelhouders, die net zoals wij geloven dat de ASNAP(TM)-technologie de manier waarop de wereld mobiele apparaten gebruikt voor het supersnel delen van geluid, gegevens en beeld radicaal kan veranderen. Met onze huidige vorderingen op alle fronten lijkt het erop dat hun jarenlange toewijding zijn vruchten begint af te werpen. We hopen de vooruitgangen van de afgelopen korte periode voort te zetten en verder te bouwen aan het wereldwijd te gelde maken van het enorme potentieel van de gepatenteerde technologieën op de lange termijn," vervolgt Pattin.

Over Calypso Wireless, Inc.
De gepatenteerde ASNAP(TM)-technologie van Calypso Wireless maakt draadloze roaming van spraak, video en data mogelijk tussen Wide Area Network-toegangspunten zoals zend- en ontvangstmasten voor mobiele telefonie en internettoegangspunten met een kort bereik zoals WiFi, Bluetooth, etc. Op mobiele apparaten die de ASNAP(TM)-technologie ondersteunen, zoals de mobiele telefoons en PDA's van Calypso, zorgt ASNAP(TM) ook voor grote verbeteringen in diensten zoals breedbandverbindingen, realtime videoconferentiegesprekken in beide richtingen, VoIP en spellen die via een netwerk gespeeld worden. Met een andere technologie van Calypso kunnen mobiele telefoons en PDA's binnenkomende tekstberichten omzetten in gesproken berichten en andersom. Calypso is van plan het uitgeven van licenties aan mobiele dienstverleners, OEM's en ISP's te starten. Meer informatie over Calypso Wireless is te vinden op www.calypsowireless.com.

Bepaalde uitspraken in dit persbericht zijn vooruitziende uitspraken, welke samenhangen met een aantal risico's, onzekerheden, aannamen en andere factoren die de werkelijke resultaten dusdanig zouden kunnen beïnvloeden dat deze wezenlijk verschillen van de vooruitziende uitspraken. Alle verklaringen in dit persbericht, anders dan historische feiten, zijn verklaringen die kunnen worden gezien als vooruitziende verklaringen. Dit zijn verklaringen waarin vaak, maar niet altijd, woorden worden gebruikt zoals 'plannen', 'verwachten', 'geloven', 'strategie', 'gelegenheid', 'vooruitlopen op', 'hopen' of andere gelijksoortige woorden. Er kan geen garantie worden gegeven voor de juistheid van de vooruitziende uitspraken. De publicatie van dergelijke uitspraken mag niet worden gezien als poging van het bedrijf of van enig ander persoon, om de doelen en plannen van het bedrijf voor te stellen als zijnde zeker. Alle in dit bericht gedane vooruitziende uitspraken zijn gebaseerd op informatie die het management van het bedrijf op dit moment beschikbaar heeft en het bedrijf is niet voornemens vooruitziende uitspraken, die van tijd tot tijd door of namens het bedrijf worden gedaan, bij te werken.

Contact:
Calypso Wireless Inc.
Richard Pattin

+1-305-477-8722
rpattin@calypsowireless.com
http://www.calypsowireless.com
Website: http://www.calypsowireless.com
Richard Pattin van Calypso Wireless Inc., +1-305-477-8722, rpattin@calypsowireless.com






-