MediaNed vernieuwt vaksite voor de mediabranche


Al het medianieuws in één oogopslag

LEUSDEN, 20080616 -- MediaNed, de vaksite voor de mediabranche, heeft haar website volledig vernieuwd. In één oogopslag krijgt u het belangrijkste nieuws van de wereld van kranten & tijdschriften, televisie, radio en crossmedia. Door de nieuwe, overzichtelijke vormgeving ziet u nog sneller de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag en is het makkelijker om het nieuws per rubriek te bekijken .

Vacatures
Een extra service op de site is MediaNed Vacatures. MediaNed wordt veel bezocht door mensen werkzaam in de branche, maar ook door studenten en andere geïnteresseerden. Met een vacature op MediaNed bereiken werkgevers snel de doelgroep die ze zoeken. Werknemers vinden er de

Andere initiatieven
Achter de schermen wordt hard gewerkt om MediaNed nog verder uit te breiden. Voor het einde van het jaar wil MediaNed enkele onderdelen aan de site hebben toegevoegd, die de gebruikers van nog meer branche-informatie moeten voorzien.

Over MediaNed
MediaNed brengt elke dag het laatste medianieuws via de website, nieuwsbrief en RSS. MediaNed is een website van Yellow Lemon Tree, een full-service mediabureau dat onder andere bekend is van de portal Tvopjepc.nl.





Yellow Lemon Tree