Ingezonden persbericht


=== PERSBERICHT ===

NORMAN LANCEERT UNIEK NIEUW CONCEPT!

Naast een compleet vernieuwende grafische vormgeving en toegevoegde onderdelen als Antispyware (geïntegreerd) en een Screensaver scanner, heeft Norman ook een tweetal 3 jaar boxed 5-in-1 versies gelanceerd, die qua licentieduur op dit moment uniek zijn in de retailmarkt! Consumenten krijgen er bij de aanschaf van een 3 jaar versie één gratis pc licentie bij! Hierdoor is deze oplossing, teruggerekend per gebruiker, op dit momenteel de voordeligste Anti-Virus oplossing die verkrijgbaar is.

Norman speelt met de nieuwe line-up in op de trend van meerdere gebruikers versies maar houdt wel de kassa aanslagen in de winkel in de gaten! Er is ondermeer een 5 gebruikers versie, daar waar de concurrentie op dit moment niet verder gaat dan 3 gebruikers. Ook verleent Norman op de nieuwe boxed versies support gedurende de gehele licentie periode. Naast support per e-mail bieden ze ook telefonische en remote support tegen lokaal tarief.

Zowel Norman Security Suite als Norman Family Suite zijn 5-in-1 pakketten met Norman Antivirus, Norman Antispyware, Norman ouderlijk toezicht, Personal Firewall en Screensaver scanner als standaard onderdelen. Het antispam programma SpamWeed is optioneel verkrijgbaar d.m.v. een kaart in de box. Daarbij is recentelijk een zeer uitgebreide advertentie campagne rondom de nieuwe Norman productlijn gestart! In alle computerbladen zal Norman in iedere uitgave het gehele jaar door de nieuwe retail producten ruimschoots onder de aandacht brengen door middel van advertenties. Om "een commerciële brug" te creëren tussen de advertentie campagne en de Norman partners is deze advertentie voor partners ook beschikbaar in poster formaat. "De deelnemende winkelier is hierdoor voor de consument direct herkenbaar", aldus Peter Zwollo, General Manager van DCC - Norman Antivirus software.

Het partnerprogramma dat Norman heeft geoptimaliseerd bestaat uit een viertal verschillende dealer niveaus en voorziet in Free Dealer Licenties, een lead generator en een mogelijkheid om via de website van de reseller consumenten de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van een probeer versie. Omdat veel Norman resellers ook zelfbouw PC's verkopen is het binnen dit dealerprogramma ook mogelijk om een Norman licentie gratis vóór te installeren op PC's en via de website van de reseller te registreren. De reseller krijgt dan de informatie van de klanten die hier via de dealer site gebruik van hebben gemaakt met de bijbehorende licentie looptijden teneinde hier commerciële opvolging aan te kunnen geven.