Wil je Griekenland ontdekken? MAMMA MIA! THE MOVIE & TOTAL Yoghurt nodigen je uit om een reis te winnen naar het Griekse eiland Santorini!

17/06/2008 10:07

PR Newswire

ATHENE, June 17 /PRNewswire/ -- Wat hebben TOTAL Yoghurt en MAMMA MIA! THE MOVIE met elkaar gemeen? Het antwoord is Griekenland! TOTAL yoghurt is de nummer 1 yoghurt in Griekenland, is authentiek Grieks en wordt in Athene geproduceerd door FAGE. MAMMA MIA! THE MOVIE is een muzikale romantische komedie die zich afspeelt op het Griekse eiland Skiathos.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier. http://www.prnewswire.com/mnr/fage/33584/

TOTAL yoghurt & MAMMA MIA! THE MOVIE nodigen je uit om deze zomer deel te nemen aan een spannende wedstrijd die plaatsvindt in verschillende Europese landen: Engeland, Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

De wedstrijd heeft 5 hoofdprijzen van een reis naar het Griekse eiland Santorini, en 180 modieuze zomer strandsets en 150 CD's met de soundtrack van de film MAMMA MIA THE MOVIE.

Om kans te maken op de prijzen, dienen deelnemers een unieke code in te voeren die gevonden kan worden op de speciale promotieverpakking en een heel simpele vraag beantwoorden: Hoeveel liter melk is nodig voor het produceren van één liter TOTAL yoghurt?

TOTAL yoghurt gebruikt een uniek productieproces - Het heeft 4 liter melk nodig om 1 liter TOTAL yoghurt te maken. Het gebruik van dit hoge percentage melk in combinatie met het unieke productieproces is FAGE's geheim!

Over FAGE S.A (uitgesproken als fajé)

FAGE's missie is om hoge kwaliteitsproducten te produceren. Dit wordt duidelijk onderstreept door het motto van het bedrijf "Wij zullen nooit een product maken dat we niet aan onze kinderen zouden geven".
(http://www.fage.gr)

Eén van de meest opmerkelijke prestaties is de introductie van TOTAL Griekse yoghurt in de Europese markt. FAGE's TOTAL yoghurt was de eerste gezeefde yoghurt die succesvol gelanceerd is in Europa. Dit succes is gestaafd door pogingen van bekende multinationals om TOTAL yoghurt na te bootsen door een categorie genaamd "Griekse stijl-yoghurt" te creëren.

FAGE's yoghurt en kaas worden vandaag de dag in 27 landen genoten en worden in 20.000 winkels op vier continenten verkocht.

Over MAMMA MIA!

Meryl Streep en Pierce Brosnan spelen samen met andere sterren in de film die van de geliefde musical bewerkt is en door meer dan 30 miljoen mensen in 160 steden in 8 talen over de wereld is bezocht. De zomer van 2008 is het seizoen voor MAMMA MIA! met tijdloze teksten en melodieën van de iconische supergroep ABBA. http://www.mammamiamovie.com

Aantekening voor redacteuren

De promotieperiode voor deze wedstrijd is voornamelijk in de maanden juli en augustus en verschilt enigszins per land. Meer informatie kan gevonden worden op de speciale verpakking van TOTAL yoghurt en op de website http://www.totalmammamia.com. De prijzen zullen gelijk verdeeld worden tussen de 5 deelnemende landen.

Inzendingen kunnen gedaan worden via de internet door de speciale website (http://www.totalmammamia.com) te bezoeken, of per post.

In België kunnen de TOTAL producten exclusief gevonden worden bij de supermarktwinkels van DELHAIZE!

Je kunt de speciale promotieverpakkingen van TOTAL 0% 150gr. in de schappen vinden.

Geldige inzendingen van 7 juli tot 26 september.

In Duitsland kun je de TOTAL producten in bijna alle grote supermarkten vinden die de producten in hun selectie hebben.

Je zult de speciale promotieverpakkingen van TOTAL 10% 200gr & TOTAL 0,2% 150g in de schappen vinden, geldige inzendingen van 23 juli tot 12 september.

In Denemarken kun je de TOTAL producten vinden bij de supermarkten van DANSK, F-TEX , BILKA.

Je zult de speciale promotieverpakkingen van TOTAL 10% 500gr & TOTAL 0,2% 150g in de schappen vinden, geldige inzendingen van 16 juni tot 5 september.

In Nederland zul je de TOTAL producten bij de Albert Heijn supermarkt en de Makro vinden.

Je zult de speciale promotieverpakking van TOTAL 10% 500gr & TOTAL 0% 500gr en de kleine verpakking van TOTAL 10% 150gr TOTAL 0% 150g in de schappen vinden, geldige inzendingen vanaf 7 juli tot 26 september.

In het VK zul je de TOTAL producten bij de supermarkten van Tesco, Sainsburys, ASDA (Walmart), Morrisons en Waitrose vinden.

Je zult de speciale promotieverpakking van TOTAL 10% 500gr & TOTAL 0% 500gr & TOTAL 2% 500gr in de schappen vinden.

Geldige inzendingen van 16 juni tot 5 september.

Speciale foto's zijn beschikbaar voor iedere markt.

Contact :
Mevr. Babali Eirini, productmanager,
Babali.Eirini@fage.gr,
Tel: +30-210-28-92-555;

FAGE S.A.,
http://www.fage.gr,
35 Hermou str., 14452 Metamorfossi-Athene, Griekenland
Contact : Mevr. Babali Eirini, productmanager, Babali.Eirini@fage.gr, Tel: +30-210-28-92-555; FAGE S.A., http://www.fage.gr, 35 Hermou str., 14452 Metamorfossi-Athene, Griekenland






-