BDO Accountants & Adviseurs


Poolse partnerorganisatie BDO breidt uit Partnerorganisatie Grant Thornton in Polen sluit zich aan bij BDO

De partnerorganisatie van BDO in Polen - BDO Numerica S.A. - heeft vandaag de overname van de Poolse partnerorganisatie van Grant Thornton bekend gemaakt. Het nieuwe accountants- en advieskantoor telt na de fusie 350 professionals en heeft een gezamenlijke omzet van 20 miljoen euro.

Ook na de fusie blijft BDO Numerica S.A. onderdeel uitmaken van BDO International, een wereldwijd netwerk van zelfstandige partnerorganisaties. Door de uitbreiding van het kantoor behoudt BDO haar leidende positie als adviseur van het middenbedrijf in Polen. De nieuwe partnerorganisatie is in staat om een volledig dienstenpakket te bieden, waaronder auditdiensten, due diligence, belastingadvies, financial outsourcing, corporate finance and IPO services. De leiding van BDO Numerica S.A. is in handen van Kristof Zorde, Andre Helin and Andrzej Kinast.

Versteviging positie
Frans Samyn, CEO van BDO International, beaamt dat de fusie van Polen zorgt voor een versteviging van de positie van BDO. `De nieuwe partnerorganisatie biedt voordelen voor lokale ondernemers, maar ook voor internationale klanten van BDO. Door een grenzeloze manier van samenwerken en een efficiënt gebruik van de aanwezige kennis zijn we in staat onze klanten optimaal te adviseren.' Bron:
BDO International
Datum:
17-6-2008 9:52
Contactpersoon
Daan van den Broek (040) 269 81 37