Nieuw portaal HealthLife Bloxxes en Gewichtsconsulent Romano Sandee


GRONINGEN, 20080617 -- Vanaf 1 juli is het zover, het nieuwe portaal van HealthLife Bloxxes en Gewichtsconsulent Romano Sandee online. Deze nieuwe digitale omgeving biedt nieuwe mogelijkheden: naast een mooiere vormgeving, zullen er meerdere zaken veranderen.

Wanneer naar u naar de nieuwe webpagina www.gezondleveninnederland.nl gaat, komt u op een landingspagina waar u kunt kiezen uit drie mogelijkheden: particulieren, als bedrijf of instelling en voor de HealthLife Bloxxes HealthCheck. Vervolgens kunt u op de verschillende pagina's weer nieuwe opties vinden. Op de bedrijvenpagina kunnen werkgevers en instellingen bijvoorbeeld inloggen. Ze krijgen hierdoor direct toegang op de resultaten van de HealthCheck als groep te bekijken. Ook is het mogelijk op de nieuwe pagina direct informatie in te zien over de verschillende HealthCheck.

Op de pagina van HealthLife Bloxxes vindt u tegenwoordig meer informatie over de verschillende Bloxxes die HealthLife Bloxxes aanbiedt, maar ook informatie over de gastlessen en ouderavonden van HealthLife Bloxxes.

Ook voor particulieren verander het een en ander. Zo komt het boek, Eet Gezond, Begin Bij Jezelf op dezelfde pagina te staan, waar nu een aparte pagina voor is ingericht. Ook wordt er een gastenboek aan de pagina toegevoegd, waar mensen stukjes in kunnen schrijven. Ook zullen particulieren die cliënt worden bij Gewichtsconsulent Romano Sandee, ook een eigen persoonlijke pagina waar hen voedingsadvies op staat, maar ook de mogelijkheid om direct online vragen te stellen. Daarnaast zal elke maand een nieuw voedingsproduct worden uitgelicht.
Kortom: het is de moeite waard om een kijkje te komen op het nieuwe portaal op www.gezondleveninnederland.nl.





HealthLife Bloxxes