Ingezonden persbericht


Persbericht

Hypotheeklead beloont beste
hypotheekadviseurs van Nederland

Nieuwegein, 18 juni 2008 - Gisteren is Babette van Berkel tijdens het jaarlijkse congres van SEH tot beste hypotheekadviseur van Nederland gekozen. Hypotheeklead neemt het echter op voor de 19 genomineerden die niet in de prijzen vielen. Zij worden als 'bijna' winnaars beloond met een aantrekkelijk prijzenpakket. Zodoende wil de grootste onafhankelijke Hypotheeklead generator van Nederland alle top hypotheekadviseurs een extra stimulans geven. "De winnaar krijgt al zoveel, wij willen juist de hypotheek adviseurs die er bijna waren belonen met een prijs die hen landelijk in de schijnwerpers zet", aldus directeur Ralph van Dam van Hypotheeklead.

De 'verliezers' komen in aanmerking voor een prijzenpakket ter waarde van 5.000,- euro. Dit bestaat uit:
* Een chatsessie met huizenkopers op Telegraaf.nl en de recent gelanceerde woningsite Brixter van de Telegraaf Media Groep.
* Een vijftal hypotheekafspraken met consumenten in de regio van het kantoor van de adviseur.
* Een eenmalige column op de website www.allesoverhypotheken.nl, bezocht door meer dan 150.000 consumenten per maand die actief bezig zijn met hun hypotheek.
* Deelname aan een verrassende consumentenactie die hen in contact brengt met potentiële huizenkopers.

De heer R. IJpelaar van VerzekeringsUnie neemt zijn prijs in ontvangst van Ralph van Dam, directeur Hypotheeklead, tijdens het evenement De Hypotheekadviseur.

Over Hypotheeklead
Hypotheeklead B.V. is een professionele partij waar het gaat om het genereren, bewerken en leveren van hypotheekleads. Hypotheeklead werkt samen met toonaangevende marktpartijen en zelfstandig intermediairs. Zusterorganisatie Expertise Centrum Financiële Diensten (ECFD) is initiatiefnemer van de website www.adviseursvergelijk.nl en www.allesoverhypotheken.nl.


- Einde persbericht -



Ingezonden persbericht