CMS benoemt Cornelius Brandi tot voorzitter

18/06/2008 09:07

CMS Derks Star Busmann

CMS benoemt Cornelius Brandi tot voorzitter

CMS, de groep van toonaangevende onafhankelijke Europese advocatenkantoren, heeft Cornelius Brandi benoemd als voorzitter van haar Executive Committee. Brandi, Managing Partner van CMS Hasche Sigle, het Duitse lid van CMS, is op 16 juni met zijn nieuwe functie begonnen.

Brandi gaf het volgende commentaar: 'Dit is een bijzonder opwindende tijd om het voorzitterschap te vervullen aangezien CMS voornemens is haar samenwerking met anderen verder uit te bouwen. Ik zie ernaar uit om in mijn nieuwe rol er hard aan te werken onze positie als de toonaangevende groep van Europese advocatenkantoren en belastingadviseurs te versterken.'

Cornelius Brandi neemt het stokje over van de huidige voorzitter, Pierre-Sébastien Thill, Managing Partner van CMS Bureau Francis Lefebvre, dat zijn hoofdkantoor in Frankrijk heeft. 'Pierre heeft uitstekend werk gedaan in de opbouwfase van CMS. Ik zal in goed overleg met de partners de sterke positie van CMS consolideren en de groep verder ontwikkelen in de markt,' aldus Brandi.

De benoeming van Brandi werd bekendgemaakt tijdens de tiende Jaarvergadering van CMS Partners in Noordwijk. Robert Derry-Evans, Executive Partner van CMS: 'Er is bij CMS momenteel zeer veel gaande. Alle partners willen graag betrokken zijn bij het verder uitbouwen van de sterke groei die CMS momenteel doormaakt. Door projecten in samenwerking uit te voeren kunnen we extra potentieel ontsluiten en daarmee de unieke kwaliteiten van CMS' diensten uitbuiten: het leveren van volledige geïntegreerd advies geworteld in vele Europese landen en met eersteklas know-how.'

De partners van alle negen CMS kantoren hebben overeenstemming bereikt over een gedetailleerde lijst van plannen om de ontwikkeling van CMS verder te versnellen. Meer gedeelde standaarden, processen en procedures zullen binnenkomt ontwikkeld worden op basis van een lijst van strategische prioriteiten.

Cornelius Brandi is sinds 1999 Managing Partner CMS Hasche Sigle en was een van de oprichters van het Executive Committee van CMS.

De CMS organisatie, waar nu negen CMS kantoren deel van uitmaken, is in 1999 opgericht. In 2007 boekte CMS gecombineerde inkomsten van EUR 750 miljoen. Daarmee is het een van de vijf grootste organisaties van advocatenkantoren in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robert Derry-Evans, CMS Executive Partner

Tel: +49 69 71 701 500

Peter Sommer, CMS Director of Brand Marketing

Tel: + 49 69 71 701 500





http://www.cmslegal.com