Ingezonden persbericht

Persbericht

Provincie Noord-Brabant nieuwe sponsor Breda Hippique

Breda Hippique heeft met de Provincie Noord-Brabant een belangrijke nieuwe sponsor. Het bestuur van Breda Hippique is erg blij met deze steun.
"Hieruit blijkt erkenning van Breda Hippique als toonaangevend (inter)nationaal topsport evenement", aldus voorzitter Mathé Bögels.

De Provincie Noord-Brabant ondersteunt topsportevenementen van (inter)nationale allure die Brabant op kaart zetten als economisch sterke , talentvolle en sportieve regio. Breda Hippique voldoet aan deze criteria. De internationale uitstraling van Breda Hippique en de aanwezigheid van topwedstrijden in combinatie met aandacht voor jonge talenten en breedtesport spreken de Provincie aan. Daarnaast heeft de paardensport een sterke basis in Brabant en dat wil de Provincie graag onderstrepen.

Van 19 tot en met 22 juni vindt wederom Breda Hippique plaats op Landgoed De Prinsenhoeve in Breda. Vier dagen lang is dit het centrum van de Nederlandse paardensport met wedstrijden in vier disciplines: mennen (vierspannen), eventing (military), springen en dressuur.

Op de officiële website van Breda Hippique www.BredaHippique.nl kunt u alles vinden over het evenement. Hoofdsponsor Rabobank maakt het mogelijk dat bezoekers van Breda Hippique 2008 gratis toegang hebben.

Breda, 18 juni 2008
Stichting Breda Hippique, Postbus 4845, 4803 EV Breda, e-mail: info@bredahippique.nl

---



Ingezonden persbericht