Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van aanrijding

Tiel, 20-06-2008 o Op donderdagmiddag omstreeks 15.00 uur is een 18-jarige inwoonster van Eck en Wiel gewond geraakt op het Vinkestraatje. Zij werd op haar fiets aangereden door een personenauto, die na de aanrijding was doorgereden.

De fietster reed over het Vinkestraatje komende uit de richting van de Hogestraat en rijdende in de richting van de Binnenhoek. Ter hoogte van deze T-kruising werd zij aangereden door een zwarte Suzuki Ignis, die haar van links was genaderd. Het kenteken is niet bekend. Volgens de gedupeerde fietster parkeerde de bestuurder van de Suzuki even verderop zijn auto. Vervolgens is de man uitgestapt en begon tegen de fietster te vloeken en zei dat ze uit moest kijken. Hierop is de man weer in zijn auto gestapt en weggereden.

De fietster liep bij dit voorval een pijnlijk onderbeen op en haar fiets raakte beschadigd. Het signalement van de bestuurder luidt als volgt: De bestuurder had grijs haar en de geschatte leeftijd is tussen de 60 en 70 jaar. Naast de bestuurder zat een vrouw met grijs haar. Zij droeg een bril met een rood montuur.

Oproep

Heeft u op het moment van de aanrijding wat gezien of weet u wie de bestuurder is geweest?

Meldt dit dan bij de politie van Tiel, te bereiken via het nummer 0900-884. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze anoniem doorgeven aan de politie via het Misdaad Anoniem nummer 0800-7000. (14)