Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 juni 2008

De Mol, Stoof en Kuilboer in nieuwe Nederlandse speelfilm 'Rebuy'

9 Juni zijn de opnames voor de nieuwe Nederlandse film 'Rebuy' begonnen. De cast bestaat onder andere uit: Johnny de Mol (Simon, Zwartboek), Patrick Stoof (Kopspijkers), Teun Kuilboer (GTST, Costa) en Ad van Kempen ('n Beetje Verliefd). Rebuy is een komedie-drama over grote ego's in een klein dorp. Bedrog, misdaad, macht, lust en poker spelen een grote rol.

Naast de genoemde acteurs vervullen o.a. Diede Zillinger Molenaar (Wild Romance), George Baker, Marlous Dirks (TV series Lotte en Voetbalvrouwen), en Ancilla Tilia (Nummer 5 in de FHM 100 sexiest lijst), Lisa Smit (TBS), Eva van der Gucht (SnowFever), Margreet Boersbroek (musical Hair) en Jasper Boeke een rol in deze productie.

In Rebuy staat Paolo van Vliet (Patrick Stoof), de ooit zo befaamde motorcrossheld, nog altijd op een voetstuk in zíjn dorp Oirschot in Brabant. Maîtresses, een villa en een riante vergoeding als ereburger van de gemeente maken dat hij kan leven als een God in Frankrijk. Totdat de burgemeester op geheimzinnige wijze overlijdt. In het stamcafé van Oirschot, waar deals worden gesloten en buitenstaanders niet welkom zijn, ligt de overleden burgemeester in zijn kist op de biljart tafel. Dit is het begin van de clash tussen een te groot ego, het hedonisme van de grote stad en een te klein dorp. Een verhaal over vechten, strijd, winnen en verliezen..

De film komt begin 2009 uit. Tot half juli vinden de opnames plaats in Oirschot, Amsterdam en Uitgeest. Meer informatie op www.rebuydefilm.nl. Ook heeft de film een hyves-pagina: rebuy.hyves.nl.


---

Noot voor de redactie,