Gemeente Roermond



Lange Midzomer Cultuurnacht 2008

Na het succes van de eerste en tweede Cultuurnacht Roermond, organiseert het Stedelijk Museum Roermond op zaterdag 21 juni 2008 de derde editie van dit evenement. Wij nodigen plaatselijke ondernemers, kunstenaars en culturele instellingen van harte uit om deel te nemen aan deze cultuuravond! De derde editie komt uit onder het motto Lange Midzomer Cultuurnacht.

Wij willen met de Lange Midzomer Cultuurnacht een breed publiek in de oude monumentale binnenstad op een speciaal moment laten kennismaken met een fris, uitdagend en direct toegankelijk cultuuraanbod. Zie hier het projectplan voor de Cultuurnacht.

Op dit moment is de werkgroep druk bezig met het coördineren van dit evenement en het zorgen voor een goede promotie voor de Cultuurnacht. De deelnemers van de Cultuurnacht zijn sinds kort bekend, waardoor ook de route van de Cultuurnacht bekend is.

Op maandag 28 April 2008 vindt de inmiddels derde bijeenkomst voor de Cultuurnacht plaats bij het Citymanagement. Tijdens deze bijeenkomst zal met de straatcoördinatoren de voortgang van de cultuurnacht worden besproken. Tijdens deze bijeenkomst is het ook mogelijk voor geïnteresseerde ondernemers, kunstenaars of culturele instellingen om aan te schuiven. Als u interesse heeft om deel te nemen aan deze bijeenkomst kunt u een e-mail sturen naar het onderstaande e-mail adres.
Voor nadere informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Paulien Ramakers, Stichting Citymanagement Roermond 0475 337222 of via info@centrumroermond.nl.

Publicatiedatum: 14-1-2008 Bijgewerkt: 23-5-2008