Gemeente Papendrecht

5 juni 2008

Zomertoernooi Cruyff Court
Zin om te voetballen op het splinternieuwe Papendrechtse Cruyff Court Zomertoernooi? Iedereen van 15 tot 88 jaar is welkom om zich in te schrijven en mee te spelen aan het toernooi op zaterdag 21 juni vanaf 14.00 uur.
Na afloop is er een barbecue voor de voetballers. Supporters en publiek kunnen voor 7,50 euro en kinderen voor 5 euro mee-barbecuen. Drankjes zijn te koop aan het kraampje van supermarkt MCD op het Cruyff Court.
Een team bestaat uit 6 personen en er wordt 10 minuten gespeeld. Het toernooi begint om 14.00 uur, om 18.00 uur start de barbecue. Natuurlijk zijn we op tijd thuis voor de EK-kwartfinale, waarin (hopelijk) Nederland speelt!
Vijf jongerenteams hebben zich al ingeschreven en momenteel worden ook teams samengesteld van bewoners, MCD, Sonneveld Group B.V., wijkagenten, wijkonderhoud en gemeente-ambtenaren. Het Cruyff Court is het Papendrechtse podium voor iedereen die zijn voetbalkunsten aan publiek wil tonen. Of voor zichzelf wil schitteren natuurlijk.
Opgeven kan bij Lisette Human van de gemeente Papendrecht via l.human@papendrecht.nl t. 078-6418212 of bij jongerenwerker Chandre Nandoe van de gemeente Papendrecht c.nandoe@papendrecht.nl t. 078-6150993.

Zaterdag 28 juni PowerPark Papendrecht
De achtste editie van het gratis PowerPark festival is zaterdag 28 juni 2008 van 13.00 tot 23.30 in zwembad De Hooght aan de Lange Tiendweg in Papendrecht. Ingrediënten van PowerPark: veel gratis doe-dingen voor kids, een verenigingsmarkt met optredens en workshops van Papendrechtse verenigingen en natuurlijk veel muziek in de genres rock, pop, hiphop en R&B. Optredens van onder meer Sticks (van Opgezwolle), Three Agreed, Anoniem, DJâEUR(TM)s Richard, Ibbiej en Qcue en popidool Nathalie!
Kortom, internationaal, nationaal en lokaal talent zorgen dat Powerpark hèt familiefestival van Papendrecht is. PowerPark is kijken, luisteren, sfeer proeven, lekker luieren, dansen, meezingen en meedoen voor iedereen! En gratis zwemmen tot 17.00 uur. Alle info en het complete programma is na te lezen op www.powerpark.nl.

____________