Gemeente Roermond

Blacklight Hiphop / Urban party Blacklight

De winnende groep van het project Wegwijs! Na vijf keer bij elkaar te zijn gekomen hebben wij een super vet feest opgezet!!

De winnende groep van het jongeren participatie project wegwijs van de gemeente Roermond heeft een vet feest georganiseerd voor jongeren van 14 tot en met 18 jaar. Dit hebben zij gedaan met een geldprijs van 2500,- van de gemeente Roermond en met ondersteuning van het jongerenwerk Stichting Wel.kom Roermond. De Blacklight Hiphop / Urban party vindt plaats op zaterdag 21 juni in jongerencentrum De Terp. De deuren gaan om 20:00 uur open en de entree bedraagt 3, - . Het feest duurt tot 00:00 uur.

Wat kun je verwachten van het feest?

Er zijn 5 acts uitgenodigd waaronder: Def rhymz (Iedereen houdt van Doekoe), Double L (Bekend als gastspeler van de goudenkooi), Khayal-E (bekend van de boy band unity), ook zal de Roermondse rapgroep G.O.D. records optreden. De muziek op deze avond wordt door een hiphop/R&B DJ verzorgd. De breakdance crew T.U.B. zal een vette show geven. Lijkt het jou ook vet om erbij te zijn ? De kaarten voor dit feest worden aan de deur verkocht! Ben er op tijd. Als de zaal vol is, sluiten de deuren!

Programma

Zaterdag 21 juni
Van 20:00 tot 00:00
blacklight Hiphop / Urban party Met oa:

* Def rhymz (Iedereen houdt van Doekoe)

* Double L (Bekend als gastspeler van de goudenkooi)
* Khayal-E (bekend van de boy band unity)
* G.O.D. records

Jongerencentrum de Terp, Gerritverhoevenstraat 14 Roermond

Publicatiedatum: 12-6-2008 Bijgewerkt: 12-6-2008