Gemeente Eindhoven

Persbericht 17 juni 2008, no. 172

Manifestatie in HD park op 21 juni

Laat je zien, laat je horen, laat je gaan!
Jong en oud in Woensel-Noord leven ieder in hun eigen wereld. We praten vooral over elkaar, weinig met elkaar. We snappen ook lang niet altijd waarom een ander iets doet of waarom diegene âvervelendâ reageert. Daar willen we iets aan doen. We willen met elkaar in gesprek komen op zaterdag 21 juni tijdens een manifestatie in het Henri Dunantpark en iets laten zien van onze wereld onder het motto: laat je zien, laat je horen, laat je gaan!

Tijdens de manifestatie, die bewoners samen met de gemeente en Welzijn Eindhoven organiseert, krijgen jong en oud de kans om een kijkje te nemen in elkaars leefwereld en worden op soms ludieke wijze met elkaar in contact gebracht. Een paar voorbeelden: Bikewize: demonstratie stuntfietsten, workshop Djembé, MSN taal memory, workshop El Hatri (zelfverdediging), auto schilderen, darten en sjoelen.

Daarnaast is er veel muziek, een gezellig terras en wordt iedereen uitgenodigd om rond 16.00 uur deel te nemen aan het âLaat je horenâ-debat.

Burgemeester Van Gijzel opent Laat je zien, laat je horen, laat je gaan op zaterdag 21 juni rond 14.00 uur. De manifestatie vindt plaats rond de vijver in het Henri Dunantpark en duurt tot 20.00 uur.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00