Dansvoorstelling 'Every dancer has a story' in de Meervaart Amsterdam

17/06/2008 13:51

Club Sportive B.V.

Amsterdam 17 juni 2008 - Clubsportive, een onderscheidende fitness keten die zich vooral in de grote steden van Nederland vestigt, geeft 21 juni in de Meervaart in Amsterdam een grote dansvoorstelling. Deze voorstelling wordt uitgevoerd door alle kinderen die dansen bij een van de negen vestigingen van Clubsportive. Bij Clubsportive zijn verscheidende danslessen voor verschillende leeftijdscategorieën. Iedere groep heeft samen met zijn docent geoefend voor een spetterend optreden. Aankomende dansvoorstelling is alweer de achtste op rij en wordt elk jaar groter. Bijna 400 kinderen dansen mee in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en ook dit jaar verwacht Clubsportive ruim 1000 bezoekers.

Het thema van dit jaar is 'Every dancer has a story'. Hierin wordt het verhaal vertelt van een meisje dat droomt van een toekomst als professioneel danser. Deze droom wordt vertolkt door de verschillende dansgroepen van Clubsportive.

Er zijn twee voorstellingen. De eerste begint om 12.00 uur de tweede om 16.30 uur. Wil jij ook nog naar de voorstelling? Voor beide voorstellingen zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn een half uur voor de voorstelling te koop aan de deur.

Clubsportive heeft voor ieder kind een leuke les, zoals: Streetdance, Breakdance, Hiphopgroove, Minidance en de beroemde Demo teams, die worden ingezet voor nationale wedstrijden. Interesse in een van onze kidslessen? Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen of kijk op www.clubsportive.nl voor meer informatie.

Clubsportive is een fitnessketen die vooral de nadruk legt op creativiteit, interieur, muziek, en entertainment. Wij geloven in de principes: kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie. Clubsportive telt op dit moment negen vestigingen verdeeld over zes grote steden. Naast het traditionele assortiment als: bodyshape, step en aerobiclessen geven wij ook andere activiteiten, zoals salsalessen, live dj performance in the gym, yoga in the city, boodcamp en catwalk training.

Links: www.clubsportive.nl





http://www.clubsportive.nl


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,