Gemeente Geertruidenberg


Neem eens een kijkje op ons prachtige Raamsdonkse platteland

Onder dit motto zetten agrarische bedrijven in Raamsdonk met trots hun deuren wagenwijd open voor publiek!

De gemeente Geertruidenberg heeft samen met afdeling Waalwijk-Geertruidenberg van landbouworganisatie ZLTO het initiatief genomen voor Toer de Boer in Raamsdonk.

Op zaterdag 21 juni organiseren vier bedrijven daarom een open dag onder de naam Toer de Boer in Raamsdonk. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur:

* bij de melkgeitenboerderij van de familie Bink (Luiten Ambachtstraat 33);

* op de aardbeienkwekerij van de familie Verschuren (Schansstraat 30);

* bij de melkkoeien van de familie Van den Heijkant (Zijlweg 3);
* in de boomgaard van De Kersenhof (Zijlweg 2).

De vier deelnemende bedrijven staan op een route van ongeveer 3 kilometer lengte. Prima om de kleintjes op de fiets mee te nemen of lekker wandelend door de polder de boer op! U kunt natuurlijk ook gewoon instappen bij een van de huifkarren die van het ene naar het andere bedrijf toeren.

De officiële opening door wethouder Lida Verschuren vindt om 11.00 uur plaats op het bedrijf van de familie Van den Heijkant, Zijlweg 3. Op alle bedrijven is daarna van alles te zien, proeven, ruiken, horen en vooral beleven. Denk aan heerlijke hapjes die je van geitenmelkproducten kunt maken, een boerenspringkussen voor de kleintjes, de bijzondere gerechtjes die de Amerkeuken bereidt van onze producten, verrukkelijke aardbeien of kersen en de imker die alles over bijen, bestuiving en honing vertelt.

We heten iedereen op 21 juni van harte welkom op ons

Raamsdonkse platteland!

Klik hier voor meer informatie.