Ingezonden persbericht


Persbericht

Hortus botanicus Leiden

Update: Midzomernachtfeest en de EK

. zaterdag 21 juni 2008

Aanstaande zaterdag wordt een belangrijke dag: de zomer begint, het leukste avondfeest van het jaar speelt zich af in de Leidse Hortus en, er wordt een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld.

Degenen die nog twijfelen tussen een unieke, feestelijke avond in de sprookjesachtige sfeer van de Hortus en het vieren van het Oranjegevoel kunnen we geruststellen: in de Oranjerie (waar anders!) wordt de wedstrijd waarin Nederland speelt vanaf 20.30 uur uitgezonden op groot formaat. Dus, pak u Welpie's in en kom naar de Hortus.

Vrienden of familie die niet zo voetbalminded zijn vermaken zich prima bij muziek, wijnen uit de Alpenlanden, lekkere hapjes, vleermuizenzoektocht met batdetectors, hennaschilderingen op handen en voeten, optredens van Het Zingend Hart, Musicalgezelschap Otis en de Jeugdtheaterschool Leiden. De Cuba-latinband zal na de wedstrijd met swingende salsamuziek het Oranjefeest in de Oranjerie vaart geven!

Entreekaarten à E 7,50 pp zijn te koop bij de entreebalie van de Hortus. Kinderen tot en met 12 jaar verkleed als Elfje mogen gratis de Hortus infladderen.

De Hortus is open vanaf 19.30 uur. Op de website van de Hortus kunt u het programma van de avond inzien. Vooral het moment net na Middernacht wordt heel bijzonder.

Midzomernachtfeest in de Leidse Hortus

Waar

Hortus botanicus Leiden - Rapenburg 73, 2311 GJ Leiden

Wanneer

zaterdag 21 juni/ 19.30 - 01.00 uur

Kosten

E 7,50 per persoon (museum- en vriendenkaart zijn deze avond niet geldig).

Consumptiebonnen worden verkocht op het terrein.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de entreebalie van de Hortus.

Informatie

071 - 527 7249 / www.hortusleiden.nl

Toegankelijkheid

Een deel van de Hortus, o.a. de Victoriakas, is niet goed bereikbaar voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel of rollator.