Gemeente Boskoop


PERSINFO

Nummer : 779

Datum : 13 juni 2008

Uit de kunst markt in het Rosarium

Het Cultureel Platform Boskoop organiseert op zaterdag 21 juni voor de derde keer de Uit de kunst markt in het Rosarium (tegenover het NS-station). Om 11.00 uur zal wethouder Corrie Oosterwijk de markt openen, waarna gedurende de hele dag vele Boskoopse kunstenaars en verenigingen hun werk presenteren. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk.

De Uit de kunst markt is de kleurrijkste markt van Boskoop, en is de afgelopen jaren druk bezocht. Ook dit jaar gaat de organisatie uit van een hoge opkomst. Op de markt is van alles te zien op het gebied van kunst en creativiteit. Hierbij kunt u onder andere denken aan schilderen, beeldhouwen, keramiek, fotografie, sieraadontwerp en bloemschikkunst. Ook zijn er workshops voor kinderen en worden er diverse kunsten zoals sieraadontwerpen en tin gieten gedemonstreerd. Muziek is er van Harmonie Excelsior, Gino en Karlijn, Quatro en Sergio.


----------------------------------------------------------- Einde Persbericht -------------------------------------- Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Communicatie, tel. 219558 of 219553.