Gemeente Medemblik

Veteranenavond gemeente Medemblik

Op zaterdag 21 juni organiseert de gemeente Medemblik samen met gemeente Wervershoof een Veteranenavond in Café Stam te Wognum, Raadhuisstraat 3 te Wognum. Hiermee willen wij ons respect, erkenning en waardering zichtbaar maken aan de veteranen, die waar ook ter wereld namens Nederland deelnamen aan oorlogen en/of vredesmissies. Die begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Tijdens de Veteranenavond kunt u met andere veteranen ervaringen uitwisselen. Dit gebeurt onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Ook zijn er enkele gastsprekers. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld foto's, uniformen, emblemen, vlaggen enzovoorts te laten zien. Mocht u een korte toespraak willen houden, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Pieter Koning.

De Veteranendag valt samen met het EK-voetbal. De kans bestaat dat het Nederlands Elftal die dag uitkomt in de kwartfinale. In dat geval kunnen voetballiefhebbers op een groot videoscherm deze wedstrijd volgen. Die begint dan om 20.45 uur.

Aanmelden
Veteranen en hun partners of introducés zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Zij ontvangen deze week een schriftelijke uitnodiging. Mocht u zich al aangemeld hebben, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen. Ben u wel veteraan en ontvangt u geen brief, dan kunt u zich uiteraard aanmelden.

Wij vragen u, bij voorkeur per e-mail, aan te melden bij Pieter Koning: pieter.koning_pwf@quicknet.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, aantal personen, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Graag reageren vóór woensdag 11 juni. Voor inhoudelijke vragen over de Veteranenavond kunt u contact opnemen met Lisette Entius, tel: 0229 - 54 81 51, afdeling Communicatie gemeente Medemblik.