Ingezonden persbericht

Win toegang tot de Artquake Open Air backstage party en een goed gevulde goodiebag

Nog 2 weken te gaan: zaterdag 21 juni vindt het allerleukste gratis popfestival van deze zomer plaats in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp. Artquake Open Air viert haar tiende verjaardag met een enorm feest, dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Naast grote namen als Infadels, Goose, Moke, Heideroosjes, Sticks & Rico, Aux Raus en Leaf, staat er veel nieuw talent uit de regio op de podia. Achter de schermen van Artquake Open Air wordt natuurlijk ook goed feest gevierd! Wil je daar bij zijn? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Win een VIP-arrangement
In de backstage area van het festivalterrein wordt speciaal voor belangrijke gasten, pers en artiesten een VIP-area ingericht. Daar kunnen ze even rustig bijpraten met collega's, bijkomen van hun optreden en een drankje en een hapje nemen. Wil jij ook zo'n VIP-pas bemachtigen? Doe dan mee aan onze prijsvraag op www.artquakeopenair.nl en win er ook nog eens een goedgevulde goodiebag bij!

Streetstage, hosted by 6Packer Esteban
Nieuw op Artquake Open Air is het Streetstage, hét podium voor nieuw en jong hiphop-, dance-, fashion- en muziektalent. In een negen uur durend programma presenteren de aanstormende talenten uit verrassend veel verschillende hoeken zich onder andere in rapbattles, showcases, DJ contests en fashionshows. Er is ook veel ruimte voor de winnaars van Show 'm What You Got en Kunstbende Noord-Holland.

Zomer aan het water
Artquake Open Air valt dit jaar op de allereerste dag van de zomer. En weer of geen weer, op het festivalterrein wanen bezoekers zich sowieso in zomerse sferen. Of het nou zomerse kleuren en geuren, midzomernachtvuren of zomerse ongemakken als insecten betreft: op Artquake Open Air 2008 schijnt hoe dan ook de zon!

Gratis entree en bereikbaarheid
Dit jaar is het festival voor het eerst de hele dag en avond gratis toegankelijk! Fietsen en auto's kun je gratis bij het festivalterrein parkeren. De Zuidtangent (buslijn 300) stopt op 21 juni, speciaal voor bezoekers van Artquake Open Air, de hele dag pal voor de deur het festivalterrein bij de oude Floriade bushalte.

Op www.artquakeopenair.nl is vanaf nu het volledige tijdschema te vinden. Ook is hier alle informatie over de unieke locatie aan het water te vinden en een routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer.

Kijk voor meer info op www.artquakeopenair.nl