Evangelische Omroep

Xnoizz Hip Hop Convention: de beste hiphop, gospel en dans

Xnoizz organiseert dit jaar opnieuw de Xnoizz Hip Hop Convention. Op 21 juni 2008 worden bezoekers in Tivoli de Helling te Utrecht getrakteerd op de beste hiphop, urban gospel, graffiti en dans. Het evenement is dit jaar nog groter van opzet en hoopt bruggen te slaan tussen diverse groepen hiphop-liefhebbers.

Dit jaar vormt popzaal Tivoli de Helling in Utrecht het decor van een groots opgezette avond waar rap, geloof, kunst en ontmoeting centraal staan. ³Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat veel verschillende groepen mensen in Nederland allemaal op hun eigen manier bezig zijn met twee van hun passies: geloof en hiphop,² aldus medeorganisator Frans Petersen van Xnoizz. ³Van radicale rappers met beladen teksten tot de wat minder diepgaande mc's met een christelijke achtergrond en zoekende personen die serieus met hun muziek aan de slag willen gaan. Het leek ons goed om een avond te organiseren waarop al deze mensen elkaar kunnen ontmoeten.²

Ontmoeting
Behalve een kleine tiental optredens van onder andere Ernst van de Zaak, Holy Eyes, Rive en het UNDERLOC DJ-team ligt de nadruk dan ook op ontmoeting. Het eerste optreden start om 20.00 uur, maar om 18.00 uur gaan de deuren al open, waarbij er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Wie, wat, waar?
De Xnoizz Hip Hop Convention vindt 21 juni plaats, van 18:00 tot 02:00 in Tivoli de Helling te Utrecht. Mensen die nu een kaartje bestellen krijgen een gratis mixtape met daarop tracks van de optredende artiesten. Meer informatie over het evenement, de artiesten of kaartverkoop is te vinden op www.hiphopconvention.nl .

Kijk ook op:
www.hiphopconvention.nl
www.xnoizzurban.hyves.nl
www.xnoizz.nl


---
Noot voor redactie,