Ingezonden persbericht

Z@PP BRENGT UNIEKE LIVE WEBCAST MET EXTRA AFLEVERING VAN "WIE IS DE MOL JR"

Direct na de zinderende ontknoping van Wie is de Mol jr? (AVRO), aanstaande zaterdag 21 juni om 18.50 uur, gaat op zapp.nl de uitzending gewoon door. In deze extra aflevering praat presentator Sipke Jan Bousema met alle kandidaten na en polst hij hun eerste reacties. Natuurlijk komt dé mol zelf ook aan het woord en vertelt hij of zij alles over zijn of haar mollenstreken. Bovendien krijgen de kijkers nog niet eerder getoond materiaal te zien. Het is voor het eerst dat zo'n bijzondere live-webcast te zien is op zapp.nl.

De kids die de finale niet hebben gehaald weten tot de uitzending niet wie gewonnen, verloren heeft en wie uiteindelijk de mol is. In deze extra aflevering op internet praat Sipke Jan ook met hen na. Presentator Sipke Jan wist zelf pas tijdens de opnames van de finale wie de mol is. In zijn 'videobiecht' op internet vertelt hij of hij verrast is of niet.

De spannende ontknoping van Wie is de Mol jr? is zaterdag 21 juni om 18.15 uur te zien bij de AVRO op Z@PP. In deze laatste aflevering op televisie moeten de drie finalisten een zeer spannende opdracht voltooien in een brandend gebouw. Tijdens deze actie slaat de jonge mol nog éénmaal genadeloos toe. De live webcast op zapp.nl start om 18.50 uur en duurt tot 19.20 uur.