Gemeente Maastricht
Officiële opening nieuwe wijkservicepunt Limmel en Nazareth

Op 21 juni om 15.00 uur openen wethouder Hazeu, Bert Vrolijk (directeur Woonpunt) en de wijkambassadeurs (kinderen uit de wijk) het nieuwe wijkservicepunt voor Limmel en Nazareth aan de Schaloenstraat in Nazareth officieel.

Voorafgaand aan de officiële opening houdt het nieuwe wijkservicepunt "open huis". Daaan werken ook de verschillende partijen mee die het wijkservicepunt als hun thuisbasis gebruiken. Zo verzorgen de gemeente Maastricht (milieu & parkeren, sociale dienst), de Mosae Zorggroep, de Politie Limburg-Zuid, Woonpunt, Servatius en Trajekt er een informatieestand en geeft de Mosae Zorggroep in het wijkservicepunt een presentatie over de dagopvang voor ouderen.

Vanaf 13.00 uur wordt er een kleine braderie georganiseerd dat een DJ muzikaal zal opluisteren en waar ook zangeres Merijam uit Nazareth optreedt.

Bij het nieuwe wijkservicepunt kunnen de bewoners van Limmel en Nazareth terecht met hun vragen over wonen, werken en leefbaarheid en voor informatie over de actuele gemeentelijke beleidsplannen. Het nieuwe wijkservicepunt kwam mede tot stand gekomen in het kader van het project "Maastricht Noordoost Krachtwijk". Meer informatie vindt u hier.