Ingezonden persbericht

Start StrandFM op Den Haag FM 92.0

Op de eerste dag van de zomer, zaterdag 21 juni, straalt meteen de zon op Den Haag FM. Vanaf die dag zal elk weekeinde het programma 'StrandFM' voor een zomerse sfeer zorgen.
Op zaterdag en zondag tussen 14.00 uur en 18.00 uur worden diverse facetten van het Scheveningse strandleven belicht. De presentatie is in handen van de 'beachbabes' Simone Roelofsen en Sarah Ramos, en vele 'strandexperts' zullen bij de dames aanschuiven.
Verleden, heden en toekomst van het strand, strandmode, actuele weerberichten en verkeersinformatie, leuke strandtips maar ook lekker ontspannen muziek. Uiteraard ontbreekt de strandagenda ook niet. Luisteraars kunnen actief deelnemen aan het programma.
"We zijn trots op de snelle groei van de programmering, het programma StrandFM is de zomerse cocktail die onze luisteraars elk weekeinde voorgeschoteld krijgen", aldus directeur Sedat Bugdaci.
Den Haag FM 92.0 is het '100% Haagse' station dat de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. De hele dag wordt het Haagse nieuws gevolgd, afgewisseld met populaire muziek. Elk uur is het landelijke nieuws te horen, samen met elk half uur hoofdpunten van het nieuws, dagelijks showbizznieuws, Haagse popmuziek, berichten uit het culturele leven en sportnieuws in het weekend.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle programma's live uit de nieuwe 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.