Ingezonden persbericht


Persbericht
Dordrecht, 18 februari 2008

Zendelinge Jackie Pullinger spreekt op open dag De Hoop

DORDRECHT - Zendelinge Jackie Pullinger is de hoofdspreker op zaterdag 21 juni 2008 tijdens de open dag van Stichting De Hoop in Dordrecht. Jackie Pullinger werkt al vanaf 1966 onder verslaafden en prostituees in Hongkong. Pullinger zal spreken over het werken vanuit geloof. Dat thema zal ook centraal staan in de rest van de open dag.

De Hoop is blij met de komst van Jackie Pullinger. "Net als wij biedt zij vanuit haar christelijk geloof hulp aan verslaafden. Dat doet ze inmiddels al vele tientallen jaren. We vinden het dan ook een geweldig voorrecht dat zij op onze open dag komt spreken!", zegt Teun Stortenbeker, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop.

De Hoop verwacht enkele duizenden geïnteresseerden op de open dag en heeft voor jong en oud een interessant programma samengesteld. Bezoekers kunnen workshops en rondleidingen volgen en luisteren naar het optreden van gospelartiest Gerald Troost en zijn band. Voor de kinderen wordt een speciaal programma georganiseerd. Alle informatie over de open dag is te vinden op de website www.dehoop.org/opendag. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de open dag. De toegang is gratis. Voor meer informatie over de open dag kan men ook bellen met 078 - 6 114 789.

Stichting De Hoop is een instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van verslaving, psychosociale en psychiatrische problematiek. Ook heeft De Hoop preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders.