Time : 23:12:08
Date : 21 May 2008
Sender Name: Youscreen

Nieuwe manier van rekruteren én weten hoever je van je job staat? Open jobdag 2008!

Beste journalist(e), beste redacteur, beste HR-professional,

Welkom in de nieuwe wereld van rekrutering, welkom bij Open Jobdag. Open Jobdag, op 21 juni 2008, werkt letterlijk rond het openstellen van de deuren. Gedaan met de heisa rond werkzoekenden en de massaal openstaande vacatures, Open Jobdag pakt het praktisch aan! Hierbij worden de bedrijven rechtstreeks voorgesteld aan de sollicitanten! Omdat zij geen tijd hoeven te steken in het ontwerpen van promotiemateriaal en de dure kost van rekruteringsevents kunnen vermijden stellen de bedrijven die dag zelf hun deuren open! De geïnteresseerde sollicitanten kiezen via de site de bedrijven waar zij voorkeur voor hebben, en gaan die dag gewoon langs op het afgesproken uur, makkelijk toch?

Gedaan met de massaevents, leve de individuele aanpak! Binnen enkele dagen al start een grootse multimediacampagne. De bedrijven die aan dit succes willen deelnemen schrijven zich best vlug in! Zij worden bij deelname vermeld in de printcampagne en krijgen een unieke dubbele flippagina op de site om zich voor te stellen aan de sollicitanten. Voor de bedrijven die zich nu nog inschrijven via onderstaand adres (subject pressrelease Openjobdag) wordt de opmaak, zelfs gratis verzorgd door YouScreen.be, het marketingbureau waar Open Jobdag mee samenwerkt voor de media en communicatie.

Open Jobdag is:

- Directe dialoog in het reëele kader tussen sollicitant en HR-manager
zonder extra kosten, logistiek en tijdsdruk.

- Grootschalige en doordachte multimediale campagne die normaal geen enkele onderneming op zich zélf kan financieren
- Voordelige formule met recruterings- of corporate advertentie goedkoper dan rechtstreeks adverteren bij doelgerichte media!

Open Jobdag wordt gegarandeerd een schot in de roos! Hiervoor staat de organisatie van newww bvba en Bart Raemaekers garant. Bedrijven kunnen zich inschrijven via www.openjobdag.tk en zich vervoegen bij de vele klanten van newww (Colruyt Group, Okay, BioPlanet, Dreamland, Dreambaby, Spar Retail, Ikea, Accent, Bose, Decathlon, Elmos nv, Eternit, Free Record Shop, Omega Pharma, Tyco Electronics,...) op de Open Jobdag 2008, geen tijd te verliezen want de multimediale campagne start op 31 mei!

Voor meer informatie voor publicatie kunt u ons contacteren via Bart.Raemaekers@newww.be (070 66 06 85).

"Hoe ver ben ik nog verwijderd van mijn nieuwe job?" Met deze boodschap pakt Open Jobdag en Save Your Property uit op 21 juni voor de voorstelling van het nieuwste personal 'tracking-systeem'.
Die dag kan de sollicitant niet alleen op zoek gaan naar een nieuwe job, maar ook bepalen welk bedrijf zich het dichtstbij bevindt. Dit zal niet alleen via internet mogelijk zijn, maar ook 'nieuw' via sms!

Save Your Property is gespecialiseerd in allerhande track and trace oplossingen. Naast personal-trackers, pet-trackers en vehicle-trackers brengen zij software oplossingen, die net geven wat de gebruiker nodig heeft.

URL: http://www.openjobdag.tk http://www.openjobdag.be
Picture: (None)
Attachments: youscreen_20080521_225033_454_Att_5doc

Link to Press Release - NL