Ingezonden persbericht


Mega PANN-Feest 2008: Stad Utrecht belegerd met duizenden homo's en hetero's Meer dan 3.000 bezoekers verwacht op het slotfeest van het MidZomerGracht festival

UTRECHT 04/06/2008 - Op zaterdag 21 juni barst het Mega PANN-Feest los in het centrum van Utrecht. Meer dan drieduizend homo's, lesbo's en hetero's worden verwacht op dit slotfeest van het jaarlijkse MidZomerGracht festival. De organisatie heeft de drie meest bekende clubs van de stad gereserveerd en zet daarmee Nederlands grootste indoor feest van zijn soort neer.

Een feest in drie clubs
Tivoli, de Winkel van Sinkel en City Hall & Arena zijn het decor voor de duizenden bezoekers van het Mega PANN-Feest op 21 juni. De drie clubs liggen op loopafstand van elkaar in het centrum van Utrecht. Verschillende muziekstijlen, aankleding en artiesten maken het onderscheid tussen de clubs. Bezoekers starten hun feest in één van de locaties. Na 00.30 uur zijn alle drie locaties geopend voor het hele publiek. Boten door de Middeleeuwse grachten vervoeren het publiek van locatie naar locatie.

Artiesten van formaat
De organisatoren van het Mega PANN-Feest zetten in iedere club artiesten neer met een internationaal karakter. "DJ Jean is de hoofdact van de Winkel van Sinkel," vertelt Rick van Duijn, medeorganisator van het Mega PANN-Feest. "De andere artiesten houden we traditiegetrouw geheim tot op de avond van het feest zelf."

Het jaarlijkse Mega PANN-Feest heeft een groot scala aan artiesten op zijn naam staan. In de afgelopen jaren hebben onder andere Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Glennis Grace, Anita Doth, Luv' (met o.a. Petty Brard) en Gala op het podium gestaan. "De artiesten van dit jaar passen ook zeker in dit rijtje thuis," aldus Rick van Duijn.

Integratie en emancipatie van homojongeren
Een van de doelen van Stichting PANN, de organisatie achter de feesten, is om laagdrempelige feesten te organiseren met een ongedwongen sfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn. Na 39 jaar draait de organisatie op tachtig vrijwilligers. Zij organiseren maandelijks een PANN-Feest in Utrecht, reizen met PANN-on-Tour door heel Nederland en organiseren en subsidiëren tal van maatschappelijke activiteiten, die integratie en emancipatie van homojongeren bevorderen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het Mega-PANN-Feest op 21 juni 2008 zijn verkrijgbaar via www.pann.nl. Bij het kopen van een toegangskaart kies je voor een startlocatie (Tivoli ¤ 15, de Winkel van Sinkel ¤ 12,50 of CityHall & Arena ¤10). Hier blijf je tot 00.30 uur. Na dit tijdstip zijn alle drie de locaties toegankelijk voor het hele publiek.

Meer informatie over de kaartverkoop, prijzen en het programma vind je op www.pann.nl.

Overzicht
Event: Mega-PANN-Feest
Datum: 21 juni 2008

Locaties:
Tivoli, Oudegracht 245
Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
City Hall & Arena, Stadhuisbrug 3 (onder het stadhuis)

Kaarten: via online voorverkoop op www.pann.nl

----------