Nederlandse Tafeltennisbond

Toptafeltennis in Overasselt.

Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni a.s. komen voor de 51^ste keer weer een groot aantal tafeltennisliefhebbers uit het heel Nederland naar het OTTV-Toernooi in Overasselt. Na het succesvolle gouden toernooi in 2007 zijn er weer nieuwe verenigingen die hebben ingeschreven en ook spelers van lang geleden komen weer terug. Voor velen wordt dit gezien als een afsluiting van het tafeltennisseizoen.

De 24 tafels staan in de plaatselijke sporthal " De Passelegt" klaar voor 114 senioren op zaterdag en 129 jeugdspelers op zondag voor een totaal van 744 wedstrijden.

De verenigingswisselbeker bij de senioren wordt verdedigd door ATC-Nijmegen. De vereniging GTTC uit Groesbeek gooit een groot Aantal spelers in de strijd om die beker van ATC af te snoepen. Ook om de vier wisselbekers zal een sportieve strijd gevoerd worden.

De jeugdwisselbeker is in handen van STH/TSB uit Rijswijk. Zij moeten zich wapenen tegen ATC-Nijmegen, Slagvaardig, Asterix en Helden, die allen met een

De dames-wisselbeker zal in andere handen overgaan, omdat de winnares van vorig jaar, Jolanda van Amerongen niet heeft ingeschreven. Bij de heren zal Dejan Pavlovic

De wisselbeker bij de heren wordt wel verdedigd door Dejan Pavlovic zijn krachten meten met onder andere Frank Bilius en Constant van Mouruk, die in de Open klasse respectievelijk als 1^e en 2^e zijn geplaatst.

Jevlin Wong en Sharon Martens zijn verwachte finalisten bij de dames en Elke Janssen en Kim Falk bij de meisjes, terwijl Remco van Dongen en Jan de Boer bij de jongens favoriet zijn.
De toernooicommissie Aloys Arts, Sjaak van Raay, Trees van den Berg met aanvoerder Jos van den Berg en vele OTTV-ers staan al meer dan 25 jaar garant voor een goed en gezellig evenement.

Informatie over toernooien is altijd te vinden door het aanklikken van het evenement op de agenda op deze site.