Gemeente Assen


Don Juan in oranje sferen: de voorstelling van 21 juni wordt afgelast

Assen, 17 juni 2008

De vijfde voorstelling van Don Juan door Stichting Maria in Campis wordt afgelast. Het nieuwe verhaal van Don Juan is zaterdag en zondag met groot succes opgevoerd door het volk dat is neergestreken in het Asserbos. Dorpsgenoten spelen én beleven het verhaal van Don Juan.

Stichting Maria in Campis heeft besloten om de voorstelling van zaterdag 21 juni af te lassen in verband met de EK-kwartfinale waarin Nederland speelt tegen Rusland of Zweden. Mensen die reeds een kaartje voor deze voorstelling hebben, kunnen op vertoon daarvan toegang krijgen tot één van de andere voorstellingen.

Don Juan wordt nog gespeeld op woensdag 18, vrijdag 20 en zondag 22 juni. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur in Openluchttheater Tivoli te Assen. Kaarten à 10,- zijn verkrijgbaar bij de kassa in het Theatercafé op de 5e etage van Warenhuis Vanderveen, bij Bioscoop De Kolk of via de reserveringslijn 0592-313330. Meer informatie ten aanzien van Stichting Maria in Campis en de voorstellingen is te vinden op http://www.mariaincampis.nl.