Ingezonden persbericht



persbericht

70-jarig Doornbos Equipment kleurt CHIO Oranje

ROTTERDAM - Doornbos Equipment kleurt het CHIO Rotterdam komende zaterdag 21 juni opvallend oranje. Het in 1938 opgerichte familiebedrijf in verhuur, verkoop en onderhoud van meer dan 1500 hoogwerkers, hijskranen, verreikers, heftrucks, hogedruk- en vacuümequipment geeft op deze manier het startschot voor de viering van haar 70-jarig jubileum.

"Het CHIO Rotterdam viert dit jaar het 60-jarig bestaan en tijdens het evenement, middenin het Kralingse Bos, speelt het Nederlands elftal de kwartfinale van het Europees kampioenschap voetbal in Zwitserland en Oostenrijk tegen de Russen van Guus Hiddink. Doornbos Equipment is voor het vijfde achtereenvolgende jaar sponsor van het CHIO en is natuurlijk, zoals bijna heel Nederland, ook supporter van Oranje. Leuk dus om een geste te doen naar zowel het CHIO als naar alle bezoekers en Oranje-fans die avond!"

"Zaterdagmiddag, vanaf 16.00 uur delen we daarom vanuit een grote, speciaal oranje gespoten, hoogwerker oranjeshawls uit bij de ingang van evenement. Onze kleuren zijn wit-groen-rood. Die van het CHIO groen-blauw, maar we denken dat komende zaterdag bij iedereen oranje toch wel de meest favoriete kleur is," aldus Denise Doornbos en Ed de Vries van de afdeling communicatie.

Doornbos Equipment is marktleider op het gebied van de verhuur en heeft diverse service punten in Nederland, Engeland, Denemarken en binnenkort ook in Spanje, om haar wereldwijd opererende klanten goed te kunnen ondersteunen. Net als het CHIO Rotterdam, groeit het bedrijf nog altijd en blijft het voortdurend vernieuwen, zonder traditionele kenmerken uit het oog te verliezen.

Doornbos Equipment is naast sponsor en leverancier van het jubilerende CHIO Rotterdam ook sponsor en leverancier van onder meer de Fortis/Rotterdam Marathon en Bavaria City Racing.


---



Ingezonden persbericht