TROS

Hilversum, 19-06-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 21 juni
Radio 2 - 16.00 uur

YOUNG SINATRAS TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 21 juni ontvangt Daniël Dekker de volgende gasten in TROS MUZIEKCAFÉ:

Young Sinatras is een van Nederlands jongste bigbands. Hun hippe jazzy sound wordt vergeleken met grootheden als Michael Bublé of Jamie Cullum. De tienkoppige band heeft oude en nieuwe nummers in een eigentijds jasje gestoken. Hun nieuwe album heet 'This Day'.

Talking Loud wordt ook wel 'de belofte voor de toekomst' genoemd. Het debuutalbum 'Come A Little Bit Closer' is een voorproefje voor het nieuwe album dat begin 2009 uitkomt. De band combineert feel good-soul met rauwe hiphop en funk- en rockelementen.

Suzanne Lubrano verovert stukje bij beetje de hele wereld met haar muziek. In Mozambique haalde haar nieuwe album 'Saida' de platina status. Daarnaast trad ze afgelopen maanden op in Parijs, Genève, Rhode Island en Londen. Aanstaande zaterdag staat ze in TROS MUZIEKCAFÉ.

Chris Chameleon werd bekend als de frontman van de Zuid-Amerikaanse punkband Boo! De groep trad maar liefst 800 keer op in zeventien verschillende landen. Zijn nieuwe Afrikaanse solosingle heet 'Ek Vir Jou' en gaat over een liefdesrelatie tussen twee mensen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS