Ingezonden persbericht


Persbericht:

Vacuum winnaar Plugged meets Dutch Delight

De winnaar van de vijfde editie van plugged is de band Vacuum. Het muziekevenement voor jonge Apeldoornse en regionale muzikanten, voor de tweede keer in samenwerking met Dutch Delight, was wederom een succes. De band werd zowel door publiek als jury tot nummer één van de avond gekozen. Juryleden Jack Liemburg, Emiel Pijnaker en Juul Beerda waren kritisch, maar gaven ook tips en opbouwende kritiek. Ze waren het over de winnaar in ieder geval unaniem eens. De deelnemers waren de bands Vacuum, The Albion, Suddenly Excited, Souled Out, Resort en Beermace. Elke act kreeg in totaal vijftien minuten de tijd om zich van hun beste kant te tonen aan de aanwezige jury en het publiek. In het voorprogramma stond de band King Jack en tijdens het juryberaad gaf oud-winnaar Ivan nog een show.

De winnende band Vacuum krijgt een live interview en optreden bij KinkFM met Stacey Rookhuizen, een interview met Toazted plus een interview met foto in De Stentor/Apeldoornse Courant.
Ook spelen ze direct in de halve finale van de Gesel van Gelderland in Harderwijk. De overige deelnemers ontvingen troostprijzen in de vorm van een tegoedbon te besteden bij Plato Music.

Contactpersoon winnende band
Vacuum - Ruben van Tongeren - rubenito_4@hotmail.com

Allemaal weer bedankt voor een zeer geslaagde avond!!

Vriendelijke groeten,

Tom Brands

Jongerenplatform Apeldoorner.COM - Organisatie Plugged http://www.apeldoorner.com

T | 06 42 46 46 79
@ | tombrands@apeldoorner.com
I | http://www.tombrands.nl