Politie Zeeland


---


O-1244-2008 Auto in de sloot, Krabbendijke
Op de A58 bij Krabbendijke belandde zaterdag om 03.00 uur een 24-jarige automobilist uit Bergen op Zoom met zijn auto in de sloot.
De man reed in de richting van Vlissingen en verloor de controle over zijn auto. Hij raakte van de weg en kwam in de sloot terecht. Uit een blaastest bleek dat de man ongeveer 2½ x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, hij kreeg daarvoor een rijverbod van 6 uur. Zijn auto liep lichte schade op.

W-1245-2008 Inbraak in horecabedrijf, Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een horecabedrijf aan het Nollehoofd in Vlissingen.
Er werden enkele ruiten geforceerd en er werd voor enkele honderden euro's aan rookwaar weggenomen.

W-1246-2008 Rijbewijzen ingevorderd
In de Vrouwestraat in Vlissingen moest een 47-jarige snorfietser uit die plaats zaterdag om 00.45 uur zijn rijbewijs inleveren.
De man had meer dan 2½ x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Een 21-jarige bromfietser uit Oost-Souburg had dezelfde hoeveelheid alcohol gedronken en moest eveneens zijn rijbewijs inleveren.
Hij werd zaterdag om 03.15 uur op betrapt op de Oude Vlissingseweg in Middelburg.

W-1247-2008 Rake klappen in Vlissingen
In de Badhuisstraat in Vlissingen werden zaterdag tussen middernacht en 00.30 uur twee Vlissingers, een 53-jarige vrouw en een 42-jarige man, door een bekende met een stuk hout geslagen.
De 42-jarige man werd op zijn hoofd en arm geslagen, waardoor hij een gat in zijn hoofd opliep. De vrouw kreeg een klap tegen haar zij. De mishandeling is het gevolg van een woordenwisseling eerder deze week tussen de beide mannen.

Z-1248-2008 Rijden onder invloed, Hulst
Op de Kreekzoom in Hulst werd zaterdag om 04.15 uur een 26-jarige Belgische bestuurder van een bestelauto betrapt op rijden onder invloed.
De man, afkomstig uit Doel, had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-1249-2008 Auto in de sloot, Sint Jansteen
In de Wilhelminastraat in Sint Jansteen raakte zaterdag om 08.50 uur een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst in de sloot.
De man reed in de richting van Koewacht en verloor de macht over zijn stuur. Hij botste tegen een lantaarnpaal en een hekwerk en kwam tot stilstand in de sloot. Uit een blaastest bleek dat de man meer dan 2½ x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen. De auto raakte beschadigd.





Politie Zeeland