Politie onderzoekt overval op woning

Eindhoven Gestel, 21-06-2008 o De politie is een onderzoek begonnen na een overval op een woning aan de Peter van Anrooylaan.

Vrijdagavond rond 22.10 uur drongen drie mannen de woning binnen. Op dat moment waren de bewoners (een gezin met twee kinderen) thuis. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en of er iets is buitgemaakt, wil de politie in belang van het onderzoek nog niet melden. De vader van het gezin heeft tijdens de overval een hoofdwond opgelopen waaraan hij zich in het ziekenhuis heeft laten behandelen. Na de overval zijn de drie daders er te voet vandoor gegaan, vermoedelijk in de richting van de Blaarthemseweg. Tenminste twee van hen hadden een gestreept vest aan waarvan de capuchon over hun hoofd was getrokken. Een duidelijker signalement is nog niet te geven.

Getuigen gezocht

De politie heeft zaterdag een buurtonderzoek gehouden in de omgeving van de woning en in de omgeving van de vermoedelijke vluchtroute. Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn, kunnen zich melden bij de Gezamenlijke Recherche Eindhoven via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.